Oglas
· · Komentari: 0

Četiri znaka da se SVIĐATE svom prijatelju: Obratite pažnju, evo koja ponašanja će ga odati

Ukoliko sumnjate da se dopadate svom prijatelju obratite pažnju na sledeća ponašanja

1710248952_Foto-shutterstock-prijateljstvo.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ros i Rejčel iz čuvene serije "Prijatelji" su prototip prave ljubavi koja je upravo iznikla iz dugogodišnjeg prijateljstva. Međutim u realnosti je to teže ostvariti nego što se čini na velikom platnu.

Pre nego što napravite korak prema svom prijatelju, bitno je da budete uvereni da su osećanja obostrana, a tu dolazi i savet trenera za sastanke Džejkoba Lukasa. On navodi četiri znaka da vaš prijatelj potajno smatra da ste privlačni. 

1) Distancira se od vas kada ste u vezi

Ako ste zabrinuti da se vašem prijatelju ne sviđa vaš novi partner, možda to upravo čini jer ga privlačite.

"Kad god uđete u novu vezu sa nekim, oni uvek postavljaju distancu između vas i sebe, jer su zapravo ljubomorni", kaže Lukas.

Ako ste slobodni, ova ljubomora bi se mogla manifestovati u tome što vam stalno postavljaju pitanja o vašem ljubavnom životu jer „žele da vide da li imaju romantičnu konkurenciju“.

2) Suptilno vas dodiruje

Možda je to ruka na leđima kada vas pusti da prvi prođete, ili je možda u pitanju dodir ruke kada vam dodaju tanjir. Ako vas prijatelj potajno smatra privlačnim, „Srušiće tu barijeru dodira sa vama u svakoj prilici“, kaže Lukas.

3) Lajkuje samo fotografije na kojima ste vi

Jeste li objavili svoju fotografiju na društvenim mrežama sa drugim prijateljem ili trenutnim partnerom?  Velike su šanse da vam takvu fotografiju neće lajkovati, piše sajt Best life. 

4) Sređuje se zbog vas

Ukoliko se stalno preterano sređuje svaki put kad treba da se vidite velike su šanse da ga privlačite.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas