Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Десет знакова који указују да ваша ВЕЗА НИЈЕ НА ДОБРОМ ПУТУ: Време је да ставите тачку на однос

Често нас емоције или страх спречавају да видимо праву слику

1664803917_309942832_856685098653803_2786621784480647862_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Осећате да нешто није у реду у вашој вези, али нисте сигурни шта?

Да бисте знали да ваша веза иде у добром или лошем правцу, морате да будете свесни малих детаља који откривају на чему сте.

Да ли говори о будућности са вама, открива вам своје планове или се јавља само кад он пожели?

Ових 10 знакова су јасни показатељи да вашем партнеру није довољно стало до вас:

1. Не разговарате о заједничкој будућности

Разтговори о будућности с вашим партнером једноставно не постоје, а најближе томе су мизерне изјаве попут: “Живимо дан за даном…” или “Видећемо чему ово води”. Избегавање ове теме је јасан знак да ваш партнер није спреман за везу. Ипак, нормално је да пар разговара о следећем кораку у вези – усељење, брак, деца.

Прочитајте још: Занимљиво истраживање: Жене са већим грудима мање варају партнере

2. Зове вас само кад он има времена

Мушкарац којем је стало до његове девојке ће без обзира на време или обавезе понекад послати поруку или назвати само да вас чује. Он неће чекати једанаест сати увече да вас назове и да вам прича о свом дану. Ако мушкарац своју будућност планира са вама, потрудиће се да будете у контакту без обзира на обавезе.

3. Нема блискости

Ако се ваша веза базира на сексу и не подразумева дружење, блискост и заједничко провођење времена, будите сигурни да он не жели везу. Блискост је основа на којој се гради љубавни однос. Ако немате осећај да можете све да му кажете или какви су вам планови за викенд, ако имате осећај да га то чак ни не занима, онда је само питање времена када ће одлучити да вас више не зове.

4. Нигде не идете заједно

Ако је ваше заједничко време проведено у спаваћој соби, а он не показује интерес да изађете у позориште, у град, на журку или у шетњу, сигурно не планира будућност са вама.

5. Стално пази на свој телефон

Скривање телефона кад сте ви у близини не може да значи ништа позитивно. Ако сакрива телефон, значи да скрива телефонске позиве, поруке или фотографије које ви не смете да видите.

6. Не прича о себи

Мушкарац који вас није упознао ни са једним својим пријатељем, не прича о својој породици и чини вам се да је упознавање истих само далеки сан – он нема намеру с вама да има озбиљну везу.

Прочитајте још: Шта би новопечени младенци требало да знају? Важни брачни савети

7. Избегавање одговора

Шта год да сте питали, не можете да добијете директан одговор, а разговор о будућности ваше везе своди се на “видећемо”? Неко ко не зна шта ће сутра радити, а камоли у ближој или даљој будућности – није спреман на везу.

8. Не труди се око вас

Веза је двосмерна и ниједна веза у којој је само једна особа давала није успела. Да веза заживи, оба партнера треба да уложе труд, време и вољу. Ако се осећате да ваш партнер никада не излази из своје рутине како би нешто учинио за вас или ако се уопште не труди да се договори са вама да се видите или ви увек њега зовете – он није прави, крените даље.

9. Неозбиљне теме

Ако имате осећај да с партнером не можете да разговарате о озбиљним темама, интересима или плановима за будућност, он није с вама да би остао. Емотивна повезаност је једна од кључних састојака успешне везе.

10. Брак не долази у обзир

Светлећи знак на небу да ваш партнер не жели с вама будућност је избегавање теме о браку. Ако не можете да добијете одговор зашто брак не може да буде тема разговора, онда сигурно нема намеру да с вама проведе остатак свог живота.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas