· · Komentari: 0

Deset znakova koji ukazuju da vaša VEZA NIJE NA DOBROM PUTU: Vreme je da stavite tačku na odnos

Često nas emocije ili strah sprečavaju da vidimo pravu sliku

1664803917_309942832_856685098653803_2786621784480647862_n.jpg
Foto: Profimedia

Osećate da nešto nije u redu u vašoj vezi, ali niste sigurni šta?

Da biste znali da vaša veza ide u dobrom ili lošem pravcu, morate da budete svesni malih detalja koji otkrivaju na čemu ste.

Da li govori o budućnosti sa vama, otkriva vam svoje planove ili se javlja samo kad on poželi?

Ovih 10 znakova su jasni pokazatelji da vašem partneru nije dovoljno stalo do vas:

1. Ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti

Raztgovori o budućnosti s vašim partnerom jednostavno ne postoje, a najbliže tome su mizerne izjave poput: “Živimo dan za danom…” ili “Videćemo čemu ovo vodi”. Izbegavanje ove teme je jasan znak da vaš partner nije spreman za vezu. Ipak, normalno je da par razgovara o sledećem koraku u vezi – useljenje, brak, deca.

Pročitajte još: Zanimljivo istraživanje: Žene sa većim grudima manje varaju partnere

2. Zove vas samo kad on ima vremena

Muškarac kojem je stalo do njegove devojke će bez obzira na vreme ili obaveze ponekad poslati poruku ili nazvati samo da vas čuje. On neće čekati jedanaest sati uveče da vas nazove i da vam priča o svom danu. Ako muškarac svoju budućnost planira sa vama, potrudiće se da budete u kontaktu bez obzira na obaveze.

3. Nema bliskosti

Ako se vaša veza bazira na seksu i ne podrazumeva druženje, bliskost i zajedničko provođenje vremena, budite sigurni da on ne želi vezu. Bliskost je osnova na kojoj se gradi ljubavni odnos. Ako nemate osećaj da možete sve da mu kažete ili kakvi su vam planovi za vikend, ako imate osećaj da ga to čak ni ne zanima, onda je samo pitanje vremena kada će odlučiti da vas više ne zove.

4. Nigde ne idete zajedno

Ako je vaše zajedničko vreme provedeno u spavaćoj sobi, a on ne pokazuje interes da izađete u pozorište, u grad, na žurku ili u šetnju, sigurno ne planira budućnost sa vama.

5. Stalno pazi na svoj telefon

Skrivanje telefona kad ste vi u blizini ne može da znači ništa pozitivno. Ako sakriva telefon, znači da skriva telefonske pozive, poruke ili fotografije koje vi ne smete da vidite.

6. Ne priča o sebi

Muškarac koji vas nije upoznao ni sa jednim svojim prijateljem, ne priča o svojoj porodici i čini vam se da je upoznavanje istih samo daleki san – on nema nameru s vama da ima ozbiljnu vezu.

Pročitajte još: Šta bi novopečeni mladenci trebalo da znaju? Važni bračni saveti

7. Izbegavanje odgovora

Šta god da ste pitali, ne možete da dobijete direktan odgovor, a razgovor o budućnosti vaše veze svodi se na “videćemo”? Neko ko ne zna šta će sutra raditi, a kamoli u bližoj ili daljoj budućnosti – nije spreman na vezu.

8. Ne trudi se oko vas

Veza je dvosmerna i nijedna veza u kojoj je samo jedna osoba davala nije uspela. Da veza zaživi, oba partnera treba da ulože trud, vreme i volju. Ako se osećate da vaš partner nikada ne izlazi iz svoje rutine kako bi nešto učinio za vas ili ako se uopšte ne trudi da se dogovori sa vama da se vidite ili vi uvek njega zovete – on nije pravi, krenite dalje.

9. Neozbiljne teme

Ako imate osećaj da s partnerom ne možete da razgovarate o ozbiljnim temama, interesima ili planovima za budućnost, on nije s vama da bi ostao. Emotivna povezanost je jedna od ključnih sastojaka uspešne veze.

10. Brak ne dolazi u obzir

Svetleći znak na nebu da vaš partner ne želi s vama budućnost je izbegavanje teme o braku. Ako ne možete da dobijete odgovor zašto brak ne može da bude tema razgovora, onda sigurno nema nameru da s vama provede ostatak svog života.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.