Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
личности

Хладни, осећајни или одани? Шта КРВНА ГРУПА каже о томе какви смо у љубави?

Да ли сте знали да Јапанци неретко примењују методу анализе крвних група када бирају партнере, а поготово животне сапутнике?

1608725912_Depositphotos_204653984_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

На тај начин их "проверавају", желећи да виде да ли веза може да има будућност.

Одавно је прихваћена и теорија да на основу тога може да се направи тачан психолошки профил, па ево како то изгледа када се преведе на поље љубави. 

Прочитајте још: ОСВЕСТИТЕ СЕ: Неколико ЗНАКОВА који вам показују да сте у ЛОШОЈ вези

А

Жена ове крвне групе је наизглед хладна, а заправо врло осећана, а мушкарци одани и потпуно посвећени. Оба пола су спремна да се жртвују за породицу и преузму одговорност за своје последице. Мушкарци ове групе се не допадну женама на прву лопту, али када их освоје, онда партнерке увиде њихове квалитете.

Фото: Депосит

Б 

Интригантне и интересантне особе, наизглед суздржане и повучене, имају крвну групу Б. Жене очекују од партнера нежност, посвећеност и оданост, али и сталне доказе љубави. Теже се одлучују за улазак у брак, али нису ништа лакши по том питању ни мушкарци, који дуго тестирају партнерке. Али, када се заљубе и венчају, спремни су све да ураде за супругу.

АБ 

Жене ове крвне групе бирају партнере авантуристичког духа. Када осете да више не могу да се скривају, него је време да се оголе пред другом страном, беже. Мушкарци су велики шармери, али одмерени.

Прочитајте још: За ДЕВЕТ ДАНА може да вам се догоди НАЈВЕЋА ПРЕВАРА - ево о чему се ради

Жене нулте крвне групе имају потребу да се потврде кроз брак и породицу, а онда владају из сенке, убирући професионалне успехе преко мужа. Мушкарци су привржени породици, али се боре против дневне монотоније, прижељкујући сталну забаву.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas