· · Komentari: 0
ličnosti

Hladni, osećajni ili odani? Šta KRVNA GRUPA kaže o tome kakvi smo u ljubavi?

Da li ste znali da Japanci neretko primenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a pogotovo životne saputnike?

1608725912_Depositphotos_204653984_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Na taj način ih "proveravaju", želeći da vide da li veza može da ima budućnost.

Odavno je prihvaćena i teorija da na osnovu toga može da se napravi tačan psihološki profil, pa evo kako to izgleda kada se prevede na polje ljubavi. 

Pročitajte još: OSVESTITE SE: Nekoliko ZNAKOVA koji vam pokazuju da ste u LOŠOJ vezi

A

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo vrlo osećana, a muškarci odani i potpuno posvećeni. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za svoje posledice. Muškarci ove grupe se ne dopadnu ženama na prvu loptu, ali kada ih osvoje, onda partnerke uvide njihove kvalitete.

Foto: Deposit

Intrigantne i interesantne osobe, naizgled suzdržane i povučene, imaju krvnu grupu B. Žene očekuju od partnera nežnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. Teže se odlučuju za ulazak u brak, ali nisu ništa lakši po tom pitanju ni muškarci, koji dugo testiraju partnerke. Ali, kada se zaljube i venčaju, spremni su sve da urade za suprugu.

AB 

Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Kada osete da više ne mogu da se skrivaju, nego je vreme da se ogole pred drugom stranom, beže. Muškarci su veliki šarmeri, ali odmereni.

Pročitajte još: Za DEVET DANA može da vam se dogodi NAJVEĆA PREVARA - evo o čemu se radi

Žene nulte krvne grupe imaju potrebu da se potvrde kroz brak i porodicu, a onda vladaju iz senke, ubirući profesionalne uspehe preko muža. Muškarci su privrženi porodici, ali se bore protiv dnevne monotonije, priželjkujući stalnu zabavu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.