Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРВНА ГРУПА ОТКРИВА: Које жене су најљубоморније, а које најсмиреније

Занимљива теорија о нарави.

1642605713_woman-g018ccf143_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Иако ће то многи прихватити са подсмехом, постоји много теорија о утицају крвне групе на нашу личност.

То је нарочито изражењо у Азији, највише у Јапану и Јужној Кореји где је крвна група веома важан чинилац за процену нечијег карактера. А како то утиче на женски темперамент, прочитајте у наставку:

0 крвна група

Жене са нултом крвном групом су поприлично егоистичне. У односима с мушкарцима су врло љубоморне и страствене. Доминантне су и јаке личности. Покушавају у свему да контролишу своје изабранике, тако да ће мушкарцу, који ће покушати да је превари, то бити тешко оствариво.

Прочитајте још: Опседнутост славним личностима утиче на ИQ - научници дошли до ШОКАНТНОГ открића

Ове жене према мирним и слабим партнерима брзо постају равнодушне. Треба напоменути да међу успешним, пословним женама, и познатим особама доминирају баш жене с овом крвном групом.

Оне од својих мушкараца очекују срећу, задовољство и нежност. Као супруге владају из позадине, а често знају и да активно учествују у изградњи каријере свога супруга. Као мајке, према деци се постављају пријатељски, а сопствене амбиције остварују и преко супруга и деце.

А крвна група

Ова крвна група карактерише жене које одликује стрпљење и смиреност. Врло често о њима влада мишљење да су несебичне, дружељубиве и врло дисциплиноване. Ове жене цене уредност и комфор, и  увек теже ка бесконфликтном решавању проблема.

Ипак, оне су и врло тврдоглаве и понекад раздражљиве. Често себе доживљавају као потчињене. У љубавним односима врло су стидљиве, али поштују партнера и његове квалитете.

Фото: Депозит

Међутим, због емотивне и осетљиве природе, откриће своја осећања тек када су потпуно сигурне да неће бити преварене и повређене. Као супруге су идеалне. Такође, жена са крвном групом А је мајка која своју децу пази и подржава, али и захтева много од њих.

Б крвна група

Жене с Б крвном групом одликује флексибилност карактера. Оне одлично подносе усамљеност, али у великом колективу се осећају као риба у води. За разлику од прве две крвне групе, оне не воле ни да буду вође, ни да буду потчињене. Али, умеју веома добро да извуку корист из различитих ситуација, чувајући при том своју независност.

Оне се поприлично добро сналазе у друштву. Воле флерт, па не треба бити изненађен чињеницом да имају много пријатеља супротног пола. У љубави очекују нежност и задовољство, срећу и верност, као и сталну пажњу свој партнера.

Фото: Депозит

У љубавним односима делују помало захтевно и недодирљиво и зато се теже одлучују за брак. Иначе, када се удају и постану мајке, врло су одане и посвећене.

АБ крвна група

Представнице ове крвне групе су веома осећајне и уравнотежене. Тактичне су, пристојне и поштене. Ове жене врло тешко доносе било какве одлуке: дословно их раздиру сумње и унутрашњи сукоби.

Такве жене су често вољене. У љубавним односима су врло искрене.

Исто тако, обожавају мушкарце авантуристичког духа, међутим, уживају у љубави само док им партнери дозволе да остану мистичне. Као мајке врло су попустљиве према деци, благе су, и нису захтевне.

Успешно проналазе меру у томе колико могу бити пријатељи својој деци.

(Ало студенти)

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas