· · Коментари: 0
ТЕСТ

Изглед ПАЛЦА открива какви сте у вези, а ево шта вам ЛИНИЈА ЉУБАВИ показује (ВИДЕО)

Људи од давнина имају осећај узбуђења на само помен читања из длана.

1612196681_Depositphotos_341442492_s-2019.jpg
Фото: Депозит

У овом случају ради се о томе какав палац на рукама имате, јер управо то наводно открива какви сте у љубавним везама - јесте ли романтичар који партнера ставља на прво место или сте помало дистанцирани и суздржани.

Палац може да изгледа на три начина, зависно од дужине прве (горње) и друге половине:

Прва половина палца је дужа од друге

Особе са оваквим палчевима су врло верне и изузетно страствене. Када се заљубе, знају да постану помало опседнути том особом. Тада није нимало необично да занемаре свој дотадашњи живот, на пример, студије, каријеру...

Прочитајте још: Ако ЖЕНА зна све о вама и може да предвиди сваки ваш корак - ви сте у проблему!

Фото: Депозит

Ове особе једноставно полуде за својим партнером и јако се узрује ако им партнер не одговори на позив или СМС. Међутим, било би добро да мало смире страсти јер би својим понашањем могли да престраше партнера и да га отерају од себе.

Први и други део палца су једнаки

За овакве особе се може рећи како су добре у планирању и имају специфичан приступ који им олакшава пут према постизању циљева. Без обзира каква је ситуација, они знају како да остану мирни и хладне главе. Такви су и у љубавној вези.

Прочитајте још: Ођедном је постао ХЛАДАН: Ако вас партнер ИГНОРИШЕ урадите следећу ставр

Врло су објективни у процени партнерових осећаја. Они због емоција нећете да изгубе главу и занемаре свој живот. Тај њихов карактер узрокује да спорије напредују у љубавним везама што на крају може довести до сложеног односа.

Прва половина је краћа од друге

Овакве особе су искрене и поуздане, и имају јако добру моћ запажања. Пре него што предузму било какву акцију, најпре ће све добро да размотре и размисле о свему, они не срљају ни у шта. То се, наравно, одражава и на њихов љубавни живот. Када се заљубе, обично обуздавају своје осећаје.

Погледајте на шта обратити пажњу и у видеу:

А, шта вам линија љубави показује?

Линије љубави на длановима (зову их и линијама срца) откриће вам каква вас будућност чека у љубави. Спојите дланове и погледајте како се спајају - постоје три начина.

Прочитајте још: Девојка добила БРУТАЛНУ поруку од дечка пре састанка: Ево шта му је одговорила

Фото: Депозит

Линије су на истој висини

Овакав положај љубавних линија показује како се ради о интелигентном и организованом човеку који воли да има план за готово све и следи га. Могуће је да се лако упусти у озбиљну везу тек након што га блиски људи подрже у томе.

Линија на десном длану је виша

Постоји могућност да ће људи с оваквим положајем линија ући у љубавну везу с неким прилично старијим од себе. Наиме, у друштву старијих се осећају најбоље и најбоље су прихваћени. Имају добро запажање, одлично читају туђе емоције и не замарају се туђим мишљењем.

Прочитајте још: Кад ће тај ПРСТЕН? Откривено ЗАШТО мушкарци ОДУГОВЛАЧЕ и трагичан је...

Линија на левом длану је виша

Овакве линије откривају страствене људе који могу да започну озбиљну везу и с неким згодним странцем. У животу су помало агресивни када су изазови у питању.

Линија срца разликује се од човека до човека

Предност код читања из длана даје се оној на десној руци. Ако је испрекидана, тада се ради о појединцу растрганом између независности и озбиљног љубавног односа. Ако се на њој налазе мање линије које се гранају према горе, то открива особу склону флерту.

Прочитајте још: НЕ ОДГОВАРА на поруку? Три су разлога, а трећи је ПРЕСУДАН

Уколико се те линијице гранају према доле, тада се ради о човеку чије емоције су повређене и због тога више нема поверења у друге.

Испрекидана линија срца показује како је некоме сломљено срце.

Неке љубавне линије су добро изражене, друге се једва виде и управо те слабије означавају емоционалну нестабилност. Тамне мрље на линији срца откривају сетног човека.

Уз то, линија срца може бити дужа или краћа. Врло романтичним људима линија завршава између кажипрста и средњег прста, а ако завршава испод средњег прста, тада је особа склона држању емоција у себи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.