Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

НЕ ОДГОВАРА на поруку? Три су разлога, а трећи је ПРЕСУДАН

"Зашто ми није одговорио?" - питање је које и даље доминира у разговорима жена.

1611823576_Depositphotos_372334052_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Прича је увек мање-више иста. Почели сте да се дописујете, све је изгледало обећавајуће, а он се ођедном повукао. Можете да мислите и тумачите да постоји оправдан разлог, да је заузет, али ово су три најчешћа разлога зашто мушкарац престане да се јавља. 

Прочитајте још: Жене које ово раде се једноставно превише труде: Јесте ли међу њима?

Одговор из пристојности 

Већина момака је спремна да уложи мало труда и да одговори на неколико порука из пристојности. А како све има своје границе, он ће се повући када му досади. 

Прочитајте још: Психолог Ивана Пауновић упозорава: ЛЕП, богат, добар... Ко идеализује ЗАВРШИ са псом или мачком!

Фото: Депозит
Деловање "на више страна"

Ваша порука није једина 

Само зато што је његова порука једина ствар о којој размишљаш, не значи да је иста ситуација и код њега. Мушкарци су склони деловању "на више страна", а ако су твоје поруке занемарене, једноставно нису приоритет. 

Прочитајте још: Најсигурнији начин да га ОТЕРАТЕ је да изговорите ових 4 РЕЧЕНИЦА: Друга је ЈЕЗИВА

Појавило се нешто боље 

Ти покушаваш да добијеш његову пажњу, али вероватно ниси једина. Ако је пре деловао заинтересовано, а сада више не, најлогичнији закључак је да више није заинтересован. Вероватно се појавио неко ко му је занимљивији, а у таквим ситуацијама најпаметније је да кренете даље - и задржите достојанство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas