Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Када МУШКАРЦИ ВАРАЈУ? У брачну луку најчешће уплове у 32. години, а најсрећнији су са 37

Истраживања су показала када мушкарци варају, када су најсрећнији и када ступају у брачну заједницу.

1599307772_Depositphotos_32593135_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мушкарци у брачну луку најчешће уплове са 32. године, најсрећнији су са 37 година, али тек након што напуне 43. године, жене сматрају да су коначно сазрели. 

Жене су најсрећније у 34. години живота, а мушкарцима се коцкице најбоље посложе три године касније. Тада створе породицу и купе толико жељени дом, потврдила су бројна истраживања.

Поучени тиме истраживачи су издвојили највеће прекретнице у мушкарчевом животу:

Фото: Пиксабеј

Момци се у први сексуални однос упусте са 15 година што је годину раније него девојке. Међутим, студија је потврдила да је 31 посто њих имало интиман однос са женом и пре 15. рођендана.

Прочитајте још: Када је ЛАГАЊЕ у ВЕЗИ ПРЕПОРУЧЉИВО? Пет ситуација када је боље ПРЕЋУТАТИ ИСТИНУ

Први прави посао мушкарци у просеку добију у 21. години живота. Током живота промениће најмање шест послова, провешће 125 дана на боловању и искусити барем једну романсу на радном месту.

У 22. години живота брзина сперме почиње опадати, а ниво тестостерона након 30. пада око два посто сваке године.

Са 23 године мушкарци најчешће положе возачки испит. Око 48 посто њих положи из прве у односу на 44 посто жена.

Прочитајте још: Колико често имате СЕКС? Ово је ЧАРОБНА БРОЈКА за здраву везу

Фото: Пиксабеј

У 29. години живота мушкарци највише уживају у сексу.

Уласком у 30. године мушкарци најчешће муку муче с пивским стомаком.

Мушкарци у брачну луку најчешће уплове са 32. године, а у 33. већ добију прво дете. Жене у просеку мајке постану са 30 година.

Са 35. година мушкарци озбиљно брину о свом изгледу, а највише их мучи ћелавост. Наследно опадање косе погађа око 40 посто мушкараца.Мушкарци су најсрећнији са 37 година, јер им се све сфере у животу, пословна, породична и љубавна, коначно посложе.

Прочитајте још: Ових ДЕСЕТ СТВАРИ МУШКАРЦИ не воле да ЧУЈУ од својих ЖЕНА

Мушкарци који имају довољно косе најзадовољнији су својом фризуром у 39. години. Током живота испробају пет различитих фризура што је шест пута мање него жене.

Уласком у 41. годину мушкарци се осећају невидљивима, односно мисле како женама више нису привлачни. У тим се годинама боре с кризом средњих година, проређивањем косе, подбратком и лошим зубима.

Тек након што мушкарци напуне 43. године, жене сматрају да су коначно сазрели. У исто време јачи пол се суочи са првим разводом.

Фото: Депозит

Прочитајте још: НАЈГОРИ САВЕТИ које самци могу да добију од парова

У 49. години мушкарци се најчешће упуштају у прељубу.

Са 50 година мушкарци доживљавају пословни врхунац и зарађују највише.

Са 53 године жене мушкарце више не сматрају секси.

Са уласком у 70. године мушкарци поновно уживају у врућим игрицама у кревету.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas