· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Kada MUŠKARCI VARAJU? U bračnu luku najčešće uplove u 32. godini, a najsrećniji su sa 37

Istraživanja su pokazala kada muškarci varaju, kada su najsrećniji i kada stupaju u bračnu zajednicu.

1599307772_Depositphotos_32593135_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, najsrećniji su sa 37 godina, ali tek nakon što napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli. 

Žene su najsrećnije u 34. godini života, a muškarcima se kockice najbolje poslože tri godine kasnije. Tada stvore porodicu i kupe toliko željeni dom, potvrdila su brojna istraživanja.

Poučeni time istraživači su izdvojili najveće prekretnice u muškarčevom životu:

Foto: Piksabej

Momci se u prvi seksualni odnos upuste sa 15 godina što je godinu ranije nego devojke. Međutim, studija je potvrdila da je 31 posto njih imalo intiman odnos sa ženom i pre 15. rođendana.

Pročitajte još: Kada je LAGANJE u VEZI PREPORUČLJIVO? Pet situacija kada je bolje PREĆUTATI ISTINU

Prvi pravi posao muškarci u proseku dobiju u 21. godini života. Tokom života promeniće najmanje šest poslova, provešće 125 dana na bolovanju i iskusiti barem jednu romansu na radnom mestu.

U 22. godini života brzina sperme počinje opadati, a nivo testosterona nakon 30. pada oko dva posto svake godine.

Sa 23 godine muškarci najčešće polože vozački ispit. Oko 48 posto njih položi iz prve u odnosu na 44 posto žena.

Pročitajte još: Koliko često imate SEKS? Ovo je ČAROBNA BROJKA za zdravu vezu

Foto: Piksabej

U 29. godini života muškarci najviše uživaju u seksu.

Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s pivskim stomakom.

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, a u 33. već dobiju prvo dete. Žene u proseku majke postanu sa 30 godina.

Sa 35. godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost. Nasledno opadanje kose pogađa oko 40 posto muškaraca.Muškarci su najsrećniji sa 37 godina, jer im se sve sfere u životu, poslovna, porodična i ljubavna, konačno poslože.

Pročitajte još: Ovih DESET STVARI MUŠKARCI ne vole da ČUJU od svojih ŽENA

Muškarci koji imaju dovoljno kose najzadovoljniji su svojom frizurom u 39. godini. Tokom života isprobaju pet različitih frizura što je šest puta manje nego žene.

Ulaskom u 41. godinu muškarci se osećaju nevidljivima, odnosno misle kako ženama više nisu privlačni. U tim se godinama bore s krizom srednjih godina, proređivanjem kose, podbratkom i lošim zubima.

Tek nakon što muškarci napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli. U isto vreme jači pol se suoči sa prvim razvodom.

Foto: Depozit

Pročitajte još: NAJGORI SAVETI koje samci mogu da dobiju od parova

U 49. godini muškarci se najčešće upuštaju u preljubu.

Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i zarađuju najviše.

Sa 53 godine žene muškarce više ne smatraju seksi.

Sa ulaskom u 70. godine muškarci ponovno uživaju u vrućim igricama u krevetu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.