Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ И ЖЕНЕ

Мишљење СТРУЧЊАКА: 3 ствари које секс чине невероватно СТРАШНИМ

Шта да радите ако сте отишли ​​у кревет са мушкарцем који вам се чинио савршеним у сваком погледу, али ствари нису баш онакве како сте замислили...

1676762803_2976063_shutterstock_25485248.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Одустаните од очекивања

Када вас сврби да проведете ноћ са неким, у реду је да маштате о томе како ће све проћи. Међутим, разлог за неуспех су често надувана очекивања. Не можемо а да не приметимо да је први секс ретко тако врућ и укусан - много чешће смо нервозни и посрамљени.

Прочитајте још: Време је да се СУОЧИТЕ са истином! Ево зашто су мушкарци ЛУДИ ЗА ПЛАВУШАМА

Ако се не сећате како се развијао ваш однос са претходним партнерима и да се не урањате у своје фантазије, већ да останете "у тренутку" - фокусирајте се на своја осећања и тактилне сензације. Пажљив приступ ће вам помоћи да уживате и претворите секс у невероватно и незаборавно чулно искуство.

Разговарајте о својим жељама

Лош секс је често резултат лоше комуникације. Разговарање о сексу није лако – често се плашимо да повредимо осећања нашег партнера или се плашимо да одбранимо своје преференције и жеље. Међутим, по њеном мишљењу, невољкост да разговара пре секса, а још више после секса, штети обома и минимизира шансе за право задовољство.

Прочитајте још: Психолози тврде: Партнер може да приреди НАЈВЕЋИ СТРЕС у животу. Да ли знате КАКАВ?

Можете користити и невербалне методе – на пример, померите мушку руку тамо где мислите да припада. Такође, сексолог саветује да се не заборави да је секс двосмерни саобраћај и да оба партнера треба да буду заинтересовани за жеље једног другог.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Не буди превише озбиљни

Превише бринути о утиску који ћемо оставити на партнера најбољи је начин да се поквари расположење. Она саветује стварање забавне и разигране атмосфере када сте још увек обучени - тада ће вам помоћи више од једном или два пута у кревету.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas