Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI I ŽENE

Mišljenje STRUČNJAKA: 3 stvari koje seks čine neverovatno STRAŠNIM

Šta da radite ako ste otišli ​​u krevet sa muškarcem koji vam se činio savršenim u svakom pogledu, ali stvari nisu baš onakve kako ste zamislili...

1676762803_2976063_shutterstock_25485248.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Odustanite od očekivanja

Kada vas svrbi da provedete noć sa nekim, u redu je da maštate o tome kako će sve proći. Međutim, razlog za neuspeh su često naduvana očekivanja. Ne možemo a da ne primetimo da je prvi seks retko tako vruć i ukusan - mnogo češće smo nervozni i posramljeni.

Pročitajte još: Vreme je da se SUOČITE sa istinom! Evo zašto su muškarci LUDI ZA PLAVUŠAMA

Ako se ne sećate kako se razvijao vaš odnos sa prethodnim partnerima i da se ne uranjate u svoje fantazije, već da ostanete "u trenutku" - fokusirajte se na svoja osećanja i taktilne senzacije. Pažljiv pristup će vam pomoći da uživate i pretvorite seks u neverovatno i nezaboravno čulno iskustvo.

Razgovarajte o svojim željama

Loš seks je često rezultat loše komunikacije. Razgovaranje o seksu nije lako – često se plašimo da povredimo osećanja našeg partnera ili se plašimo da odbranimo svoje preferencije i želje. Međutim, po njenom mišljenju, nevoljkost da razgovara pre seksa, a još više posle seksa, šteti oboma i minimizira šanse za pravo zadovoljstvo.

Pročitajte još: Psiholozi tvrde: Partner može da priredi NAJVEĆI STRES u životu. Da li znate KAKAV?

Možete koristiti i neverbalne metode – na primer, pomerite mušku ruku tamo gde mislite da pripada. Takođe, seksolog savetuje da se ne zaboravi da je seks dvosmerni saobraćaj i da oba partnera treba da budu zainteresovani za želje jednog drugog.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Ne budi previše ozbiljni

Previše brinuti o utisku koji ćemo ostaviti na partnera najbolji je način da se pokvari raspoloženje. Ona savetuje stvaranje zabavne i razigrane atmosfere kada ste još uvek obučeni - tada će vam pomoći više od jednom ili dva puta u krevetu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas