Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Навике које ће учврстити ВАШУ ВЕЗУ: Љубав између вас ће ојачати ако уложите мало труда

Како би вам веза што дуже трајала, морати уложити труд

1668693126_shutterstock_748493086.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда ваша веза пролази кроз кризу или једноставно немате времена да се посветите партнеру и плашите се да ћете се удаљити? Ово су нормални периоди кроз коју пролазе партнери, без обзира на њихове године истичу психотерапеути. Нема разлога за узбуну, уз мало добре воље и позитивном погледа на свет ваша веза ће додатно ојачати, јер љубав побећује све!

Покажите љубав кроз ситнице

Када сте последњи пут приметиме да партнеру лепо стоји кошуља у којој креће на посао? Да се ошишао или да је ставио парфем који сте му ви купили за прошлу годишњицу? Уколико се чудите овим питањим и свакако примећујете размислите да ли сте у претходном периоду показали партнеру да сте приметиме наведене ситнице и да вам се допада његов изглед.

Прочитајте још: Знакови који указују на то да између вас и неке особе постоји јака хемија: Протумачите гестове

Ово је само један од примера, можете ставити до знања партнеру колико вам значи што вам је донео кафу у спаваћу собу или што је уместо вас отишао у набавку. Овакве ситнице су примери који ће вас повезати, искористите их у свакодневници!

Размењујте енергију кроз комуникацију

На крају дана често не желимо да оптерећујемо вољене пословним обавезама, свакодневним проблемима са којима се сусрећемо и негативна енергија остаје у нама. Уместо да проблеме држимо у себи, конструктивније је одморити уз омиљени напитак са партнером и поразговарати искрено о својим осећањима, умору и проблемима са којима се сурећете. Партнер ће се постепено отворити ка вама, тако да размена енергије иде у оба смера и постаћете једно другом још веће подршка.

Притом ћете изгубити површност у односу и на дубљем нивоу разумети одређене поступке, понашања и предлоге.

Инсисрајте на заједничком времену

Када кажемо заједничко време чини се да ми у кући имамо много времена са својом породицом, док ручамо, припремамо оброк, испијамо јутарњу кафу. Међутим, када сте се последњи пут смејали са партнером, имали састанак ван куће и уживали у омиљеном кафићу или биоскоспу?

Прочитајте још: Пет ствари које теба да престанемо да радимо када смо у вези: Негативно утиче на партнера

Да, идаље су вам потребни састанци као на почетку везе. Јасно је да немате свакодневно времена за исте, али их организујте два до три пута месечно јер ће вас зближити и подстакнути романтичну атмосферу у односу. На састанцима причајте искључиво о вама, о хобијима и посветите се једно другом.

Посветите се заједно кућним обавезама

Многи партнери сматрају да немају времена једно за друго у току викенда јер се посвете кућним обавезама, тако да решавају одвојено проблеме настале у дворишту, на аутомобили или сређује кућу, учи са децом и помаже им око домаћих задатака. У сваком случају полента је истина, обавезе које им намеће свакодневница умарају их тако да немају енергије за заједничке изласке.

Психотерапеути саветују да у овом случају можете заједно обаваљати кућне послове као што је усисавање, прање судова (партнер пере судове, ви бришете) и друге послове. На тај начин ћете заједно проводити време, смејати се, причати и повезати. Нема потребе да се раздвајате и сагорите у послу, сређивање може да постане забавно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas