Oglas
· · Komentari: 0

Pet stvari koje teba da prestanemo da radimo kada smo u vezi: Negativno utiče na partnera

Koliko često ste videli kraj neke ljubavne veze i pre nego što je ona praktično započela?

1668349118_1668089604_shutterstock_1008258076-red-nails-pair.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Istina je da niko od nas nije savršen i da ne postoji savršena veza, koliko god ona izgledala tako na društvenim mrežama. Svi mi imamo mane na kojima je potrebno raditi, kako bismo bili u mogućnosti da imamo sa nekim stabilnu vezu.

Prestanite da pričate o drugim muškarcima

Da li vama prija kada momak s kojim se viđate spominje neku drugu devojku? Bilo da je u pitanju njegova stara poznanica, koleginica sa posla ili neka nasumična devojka koju se sreo u teretani. Velike su šanse da je vaše samopouzdanje na klimavim nogama kada on pominje neku drugu devojku ističući njene vrline. Isto se odnosi i na momke. Ni oni ne vole kada vi pričate o drugim momcima.

Pročitajte još: Kako da znate kada je vreme da prekinete svoju vezu? Crvene zastavice vredne pažnje

Ne pričajte loše o drugim ženama

Imajte na umu da se jake žene zalažu za druge pripadnice svog pola, a ne pokušavaju da ih učine jadnim. Loše priče o drugim ženama su iz ovog razloga znak vaše lične nesigurnosti i niskog samopoštovanja. Čak i ako vam nešto zaista smeta kod druge devojke, trebalo bi to da zadržite za sebe, a ne da na svakom koraku komentarišete. Muškarci zaista to ne vole.

Ne izvinjavajte se konstantno

Ako ste uradili nešto pogrešno, trebalo bi svakako da se za to izvinite. Međutim, zaista nema potrebe da se izvinjavate za sve što se u vašoj vezi dešava. Ako zakasnite na sastanak, u redu je da kažete izvini, ali nije vaša krivica ako je počela kiša i morali ste da promenite svoje planove to veče. Takođe, ako se njemu nije svideo film koji ste gledali, izvinjenje je besmisleno. NJega bi trebalo da čuvate za važne stvari. Muškarcima dosadi da slušaju reč „izvini“ po ceo dan.

Ne dopisujte se sa drugim ljudima bez potrebe dok se sa dečkom

Sasvim je opravdano da odgovorite nekom na poruku koja je važna ili da se javite na telefonski poziv od strane nekog vama bliskog, kada ste u društvu svog momka. Međutim, ako celo veče dok ste s njim na sastanku ne skidate oči s ekrana svog telefona, to je zaista problem. Vaš momak će se u takvoj situaciji zaista osetiti zapostavljeno i pitaće se šta uopšte radi s vama. Zapamtite da svoj fokus uvek zadržite na osobi sa kojom ste trenutno, a ne na onima koji nisu prisutni.

Pročitajte još: TEORIJA CRVENOG LAKA: Žene širom sveta su opsednute, i tvrde da ZAGARANTOVANO DAJE REZULTATE! Pogledajte o čemu je reč (VIDEO)

Ne spominjite bvišeg

Ako postoji nešto što momci ne podnose to je spominjanje bivših momaka. Svi mi imamo svoju prošlost i neminovno je da će se razgovor o bivšima kada tad potegnuti. Međutim, jedno je odgovoriti na pitanje zašto si raskinulo sa bivšim, a nešto sasvim drugo spominjati tu osobu konstantno pred svojim sadašnjim momkom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas