Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нисте сигурни шта он осећа према ВАМА? Ова три сигнала указују да је заљубљен и да га привлачите

Обратите пажњу на ове три ствари уколико се налазите у недоумици

1678094213_shutterstock_438149599.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када осетите посебу повезаност са неким за то се обично каже "прорадила је хемија", а ово осећање тешко да се икако може сакрити. Ипак када са неким започињете везу поједини сигнали могу бити збуњујући и нисте сигурни да ли се неком заиста допадате или не.

Према писању Сенсе, ова три знака су непогрешиви показатељи да је неко заљубљен у вас и да сте успели да га освојите.

1. Осмех који не може да се сакрије

Осмех ће га одати. Особа која осећа романтичне варнице док разговара са вама углавном ће имати блажени осмех на лицу. Чак иако покушава да га сакрије, то му тешко полази за руком.

Тај осмех указује на осећај унутрашњег задовољства које осећа када сте заједно. Ако приметите често током разговора смешак на лицу особе која вам се допада, сасвим је могуће да су осећања обострана.

2. Труди се да вас додирне

Ако особа ставља своју руку на вашу, жели да вас загрли, да вам буде ближе, помази вас по коси или случајно додирне руку током шетње, могуће је да жели са вама ближи однос. Хемија подстиче две душе да се зближе и да се њихове енергије укрсте, због тога појачава жељу за додиром.

3. Гледа вас у очи док разговарате

Очи су огледало душе, а када посматрате очи особе која вам се допада појавиће се романтичне варнице, искре које често називамо "лептирићи у стомаку." Ако примећујете да је особа током разговора више фокусира поглед на ваше очи, могуће је да гаји одређене симпатије и да је завладала љубавна хемија.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas