Oglas
· · Komentari: 0

Niste sigurni šta on oseća prema VAMA? Ova tri signala ukazuju da je zaljubljen i da ga privlačite

Obratite pažnju na ove tri stvari ukoliko se nalazite u nedoumici

1678094213_shutterstock_438149599.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kada osetite posebu povezanost sa nekim za to se obično kaže "proradila je hemija", a ovo osećanje teško da se ikako može sakriti. Ipak kada sa nekim započinjete vezu pojedini signali mogu biti zbunjujući i niste sigurni da li se nekom zaista dopadate ili ne.

Prema pisanju Sense, ova tri znaka su nepogrešivi pokazatelji da je neko zaljubljen u vas i da ste uspeli da ga osvojite.

1. Osmeh koji ne može da se sakrije

Osmeh će ga odati. Osoba koja oseća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to mu teško polazi za rukom.

Taj osmeh ukazuje na osećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje oseća kada ste zajedno. Ako primetite često tokom razgovora smešak na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su osećanja obostrana.

2. Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomazi vas po kosi ili slučajno dodirne ruku tokom šetnje, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dve duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog toga pojačava želju za dodirom.

3. Gleda vas u oči dok razgovarate

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojaviće se romantične varnice, iskre koje često nazivamo "leptirići u stomaku." Ako primećujete da je osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavna hemija.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas