· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Откријте када ћете пронаћи СРОДНУ ДУШУ: Да ли сте прво уочили ЛИЦЕ или ПСА на овој слици?

Овај занимљив тест личности може вам одговорити на питање када ће вам љубав покуцати на врата.

1631778129_10slika.png
фото: Принтскрин

Тестови засновани на личном доживљају илустрација и слика, као и оптичким илузијама, јесу лаки и брзи, али и прилично прецизни, сматрају психолози.

Тако је и у случају овог занимљивог теста личности, који ће анализирати вашу перцепцију и начин на који сагледате живот и трагате за својом животном сврхом.

Прочитајте још: Тест који открива на чему вам људи ЗАВИДЕ: Шта ПРВО примећујете на овој СЛИЦИ? (ФОТО)

На основу тога, тест ће вам дати одговор на питање када ћете и на који начин пронаћи своју сродну душу. Потребно је само да одговорите да ли сте на овој слици видели прво пса, или лице.

фото: Принтскрин

Пас

Ако сте прво на слици приметили пса, то значи да имате око за детаље. С друге стране, пас је симбол лојалности, мира и стабилности. и то што сте баш њега прво уочили показује да трагате баш за оваквим друштвом или партнером, односно за особама које су одане и спремне да вам истински узврате љубав.

Ви сте мирна и сталожена особа која поред себе жели људе са позитивном енергијом. Јако цените поштовање као особину, и исто то очекујете од других. Ипак, треба да имате на уму да не треба пожуривати ствари. Не брзајте сусрет са сродном душом. Он ће се догодити када заиста буде време.

Прочитајте још: "Кажи ми у ком се смеру БАЛЕРИНА врти, и рећи ћу ти коју ВРСТУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ имаш"

Лице

Уколико сте на слици прво приметили лице, то значи да увек посматрате ширу слику у животу. Код вас је све постављено на своје место. Знате којим циљевима тежите, и храбро пратите своје снове. Знате како да их остварите, и вероватно сте већ на кораку да то и урадите.

Такође, није вам пресудно материјално, већ увек трагате за неким дубљим смислом. Од живота желите више, нешто што се не може купити новцем нити мерити са материјалним стварима. Ипак, треба да будете мало мекши - не дозволите да вам се срце закључа. Пустите своје срце да дише, и тада ћете промаћи оно за чим трагате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.