Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
психологија

Овде обично правимо грешку: Шта не би требало да причамо особама које су без партнера?

Иако имамо најлепше намере можемо да погрешимо и повредимо нечија осећања.

1639657077_bf96f48e3ea4845d2cae963eca6dbf7d45fa948e.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Када искрено желимо да помогнемо некоме такође можемо да направимо грешке, посебно када је у питању саветовање особе која има проблеме у вези са оним о чему јој причамо.

Шта ипак не би требало да причамо особи која је сама и тражи партнера?

Спусти своје критеријуме

Ово је врло неумесан начин да пренесете своју поруку другоме. Нема ничег лошег у томе да желите бити сигурни да је будући партнер финансијски, интелектуално и духовно компатибилан са вама и стрпети се док не пронађете некога ко испуњава те критеријуме. Односи се, наравно, своде на давање и примање, и ниједна особа није савршена. Али, када су у питању ствари које су некоме важне, било да се ради о новчаној стабилности или емоционалној сигурности, или обоје, не би требало да говорите својој другарици да се скраси.

Испробај апликације за упознавање

Иако су Тиндер венчања честа појава, онлине изласци нису за свакога. Неки људи више воле старински начин излазака – састанке у бару, умрежавање или чак спонтано упознавање у продавници, и дају им првенство у односу на модерне тековине.

Прочитајте још: Пет фраза које могу да униште брак: Шта ипак не треба да говоримо?

Требало би да ти нађемо некога

Наставак ове реченице би гласио – јер очигледно то не можеш учинити сама. Осим ако ваша пријатељица није изразила дубоку жељу да буде у вези, не морате сматрати својом мисијом да нешто предузмете по том питању. Нема ничег лошег у томе што је сама, стога немојте чинити да се осећа лоше због соло вожње.

Спусти гард

Твоја пријатељица није нека застрашујућа појава која се мора променити како би привукла везу. Изласци и удварање своде се на проналажење праве особе с којом се неприметно повезујете и можете бити сами. Ако неки незнанац сматра да је ваша најбоља пријатељица неприступачна, можда једноставно није за њу.

Прочитајте још: Сачувајте осећања: Како спасити БРАК када се појави синдром ЦИМЕРА?

Веза захтева пуно труда

Схватамо да можда покушавате да утешите своју другарицу, али сви смо ми овде одрасли и разумемо да везе захтевају одрицања и стрпљење. Чак и ако је ваша пријатељица најнезависнија слободна дама коју познајете, желети особу са којом ћете се забављати уместо да увек будете прилепак је потпуно природно.

Престани да тражиш

Пре свега, редовни изласци не значе нужно да је неко у потрази за правим или правом. Ако установите да ваша пријатељица увек иде на састанке, можда само ужива у пажњи и лепом амбијенту, или упознавању нових људи. А ако јој је циљ да пронађе особу за дугорочну везу, изгледи да ће се то догодити док неуморно гледа Виргин Ривер су никакви. Стога, нека излази у град и трага за сродном душом без осуде.

Никада ми се није допадао твој бивши

Признаћемо, ово је тешко избећи, поготово ако је ваша пријатељица у грчу због раскида. Иако је примамљиво изоговарати ту особу како бисте се осећали боље, увек постоји могућност да ће се помирити, што би могло створити непријатности у будућности.

Мисли на биолошки сат

Ово је непримерено рећи било којој жени, без обзира на статус везе.

Прочитајте још: Ови ЗНАКОВИ их одају: Фотограф на венчању зна који бракови су осуђени на РАЗВОД (ВИДЕО)

Шта би било добро да урадите?

Изласци некада могу бити, у најмању руку, исцрпљујући, па је све што вашој најбољој пријатељици треба подршка. Након лошег искуства или раскида, позовите је на женско дружење. Наручите храну, пустите филм Тхелма & Лоуисе по хиљадити пут и допустите јој да се испразни. Уколико још увек пати за везом, правите јој друштво на местима која би јој се могла свидети, какве су уметничке изложбе или волонтерски догађаји, где ће вероватно наићи на некога с ким има нешто заједничко. Уместо да јој намећете особу за коју мислите да је права, дајте јој простора и немојте је превише форсирати.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas