Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови знаци указују да се вашем ДЕЧКУ више допада ЊЕГОВА ДРУГАРИЦА од вас: Сигнали да нисте све УМИСЛИЛИ

Већини девојака у мањој или већој мери сметају пријатељице њихових девојака

1659008642_erik-lucatero-pYj8JqOIOHc-unsplash.jpg
Фото: Унспасх
Oglas

Чак иако могу да се познају целог живота, другарице наших момака неретко посматрамо као ривалке. Има људи који не верују у мушко-женска пријатељства, али ипак она су сасвим природна и пожељна.

Свака девојка потајно жели да је она једина женска особа у животу мушкарца ког воли. Понекад се деси и да претерамо и почнемо да сумњамо без правих разлога. Али, који су знаци за узбуну?

1. Флертовање са њом

Обратите пажњу на то како разговорају. Да ли је њихов разговор само пријатељски или ту постоји и флерт? Када се неком свиђа одређена особа, преовладава жеља за завођењем која се теже сакрива. Чак иако вас убеђује у супротно, уколико приметите да њихов разговор излази из домена пријатељског, то је црвена заставица.

Прочитајте још: Понашања која могу да предвиде да ће се брак завршити разводом: Две речи никада не треба да користимо

2. Прича јој све детаље

У сваком пријатељском односу нормално је поверавање и дељење појединих информација о животу. Али, и ту треба да постоји граница, посебно у мушко-женском пријатељству. Можда сте приметили да ваш дечко својој пријатељици прича све, лакше јој се проверава и дели ствари из живота које не сматрате прикладним. Ако вас уз све то оставља саму и не даје вам никаква објашњења, то је знак за узбуну.

3. Упоређује вас

Уколико вас дечко упоређује са његовом другарицом то је озбиљан сигнал да му се она и допада. Упоређивање ваших карактера, физичког изгледа и реакција уопште није зрело ни примерено понашање, а такав мушкарац вам не треба.

4. Стално прича о њој

Размислите колико често спомиње његову другарицу. Приметили сте да често прича о њој, чак и несвесно започиње разговор о пријатељици више пута дневно? То је сигуран знак да немате шта више да тражите у тој вези.

Прочитајте још: Психолози откривају који су први знаци да је ваш БРАК кренуо у погрешном правцу: Када се ово деси тешко је вратити се на прави пут

5. Она је узрок ваших свађа

Још један знак упозорења јесу све чешће свађе које започињу због ње. Чак и када није ту, узрок је ваших сукоба. Ако уз то ваш дечко не мења понашање за које сте му указали да вам смета, стално брани своју другарицу и ради ствари које вас повређују - онда би било боље да свако од вас настави својим путем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas