Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Ови ЗНАКОВИ их одају: Фотограф на венчању зна који бракови су осуђени на РАЗВОД (ВИДЕО)

Фотограф на венчању може да уочи знакове који најављују крај брака.

1638801110_shutterstock_1475455814.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Шајла Херингтон ради као фотограф за венчања, а занат је учила од колеге који има више од 15 година искуства. Од њега је чула занимљиву причу о томе како је он успео да препозна који парови ће се развести.

Наиме, реч је о три знака, односно понашања младенаца на дан свадбе, који не иду у прилог вечној љубави на коју су се заклели.

Прочитајте још: Брачни живот: На које ствари УДАТА ЖЕНА мора заувек да заборави?

Први знак

Први се односи на број породичних слика које неко направи без свог новог брачног друга.

"Две или три фотографије су ОК - то су обично слика са мамом па са татом, евентуално са још неким блиским рођаком. Али све преко тог броја показује да нешто није у реду", сматра фотограф.

Други знак

Понашање између младе или младожење током припрема или између делова венчања откривају потенцијални развод.

"Ако избегавају да причају о другом брачном другу, на пример, док се припремају или док се на свадби дижу здравице, знак је да су само усредсређени на себе", открива Шајла.

Трећи знак

Уколико једно од младенаца на свадби проводи више времена са пријатељима или рођацима него са новим брачним другом, то је знак да нешто није у реду, рекла је Шајла у свом клипу.

Њен клип који је снимила на ову тему убрзо je постао виралан, јер су се многи "пронашли" у овим описима.

"Баш је било тако", написала је једна тиктокерка у коменару. "Мој муж је на нашој свадби провео више времена са братом него са мном. Сад је бивши", каже она.

@shaylamherrington

Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings

♬ original sound - Shayla Herrington

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas