Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

НАЈЕФИКАСНИЈИ начин да преболите стару љубав! Покушајте одмах...

Сви смо се понекад у животу сусрели са овим проблемом.

1616772535_Depositphotos_82357788_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Није лако кренути даље у рутину у којој више нема особе за коју смо били везани. Психолози саветују да је важно да дате себи времена али и да схватите да је само један начин да преболите: прекините сваки контакт, присетите се зашто је дошло до краја везе и уклоните све што вас подсећа на бившу љубав.

Прочитајте још: Рачуница је јасна: Ово је идеална РАЗЛИКА У ВИСИНИ за најлепши пољубац икад

Прекините сваку комуникацију

Ово вам се може учинити као драстична одлука, али то је најлакши начин да најзад кренете даље, тврди психолог Тина Тесина. Исто важи и за профиле на друштвеним мрежама.

- Дајте себи времена да размислите о свему и дозволите да будете тужни. Проверавање профила на друштвеним мрежама особе која вас је оставила неће вам олакшати тај процес. Иако је природно имати жељу за контактом након раскида јер вас веже навика да се свакодневно чујете период без контакта потребан је да се прилагодите на нову рутину и наставите даље са својим животом. Честа комуникација с том особом може само повећати тугу.

Прочитајте још: Препознајте их: 5 суптилних знакова да вас партнер не поштује

Зашто је дошло до раскида

- Када прође период највеће туге може се догодити да пожелите да обновите контакт. Ипак, размислите два пута пре него што то учините. Присетите се свих разлога који су довели до раскида и усресредите се на себе и жеље које имате за будуће односе - саветује психолог.

Уклоните све што вас подсећа на бившу љубав

Поклоне, фотографије и све подсетнике на везу која се завршила уклоните из живота.

- Спакујте их у једну кутију коју ћете добро затворити тако да вам није лако доступна. Ставите је на неко место где вам неће бити надохват руке. Тек када осетите да сте заиста добро и да сте преболели ту особу, отворите је и донесите одлуку што ћете направити с њом - задржати је као успомену или све бацити - тврди Тесина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas