Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Психолошкиња открила: Успешне мушкарце привлаче жене које поседују ове ЧЕТИРИ ОСОБИНЕ

Једна психолошкиња посебно се позабавила овом темом

1682331218_shutterstock_643805656.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Руска психолошкиња Каролина Сафина која је специјализована за женску психу и проблеме које муче нежнији пол недавно се осврнула на честу тежњу дама да се скрасе поред успешног, оствареног, самоувереног мушкарца.

Пуно жена уверено је да је потребно да буду лепе, неговане и женстевне како би привукле пажњу таквог мушкарца, пише Сафина, али су заправо, као и у сваком другом односу, њени унутрашњи квалитети и ставови они који играју најважнију улогу.

1. Унутрашња светлост и добра енергија

Жене које немају тешке мисли о прошлости, огорченост због бивших веза, бескорисну кривицу, страхове, исувише оштре принципе. категоричност... Све ово доприноси одређеној тежини личности, умној озбиљности и старости. Све ове особине чак и од младе, лепе девојке могу да направе жену уморну од живота. Чак и ако има само 25 година, у њој се осећају тежина и премор; као да је непрестано заглављена у прошлости, уместо да живи данас и прави планове за будућност. Такве жене неретко воле да пате и разговарају о нечем негативном и беже од тога да се позабаве својом тренутном стварношћу.

2. Јак, изражен карактер

Главна особина која нам у животу помаже да направимо праве изборе и идемо ка циљу је рационалност. Рациоаналне жене не доносе одлуке само на основу емоција, већ у њих укључују и свој разум. Када је логика присутна, ми можемо да околности сагледамо критички и трезвено, што значи да смањујемо могућност разочарења и не дозвољавамо себи да нас ситуација контролише. Односно, ако је мушкарац лудо заљубљен, паметна жена неће веровати речима, већ ће сачекати да он то докаже и делима.

3. Здрава себичност

Жене које негују здрав ниво себичности неће радити оно што им је неисплативно или непријатно; она ради само оно што зна да ће јој користити на дуге стазе или у будућности. Она неће возити родбину на аеродром у 6 ујутру, ако мора да иде на посао у 8. Она схвата да јој то није згодно, те ће без оклевања и осећаја кривице понудити да им позове такси.

4. Јасан фокус на циљ

Она никада не размишља о томе шта други мисле о њој; има своје мишљење о себи и тиме је задовољна. Свесна је да само она сама може да помогне себи, ако јој се нешто деси у животу, а не њена даља околина. Зато јој непотребне мисли не одвлаче пажњу. Она не настоји да се допадне другима, јер се допада себи и то је сасвим довољно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas