Oglas
· · Komentari: 0

Psihološkinja otkrila: Uspešne muškarce privlače žene koje poseduju ove ČETIRI OSOBINE

Jedna psihološkinja posebno se pozabavila ovom temom

1682331218_shutterstock_643805656.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ruska psihološkinja Karolina Safina koja je specijalizovana za žensku psihu i probleme koje muče nežniji pol nedavno se osvrnula na čestu težnju dama da se skrase pored uspešnog, ostvarenog, samouverenog muškarca.

Puno žena uvereno je da je potrebno da budu lepe, negovane i ženstevne kako bi privukle pažnju takvog muškarca, piše Safina, ali su zapravo, kao i u svakom drugom odnosu, njeni unutrašnji kvaliteti i stavovi oni koji igraju najvažniju ulogu.

1. Unutrašnja svetlost i dobra energija

Žene koje nemaju teške misli o prošlosti, ogorčenost zbog bivših veza, beskorisnu krivicu, strahove, isuviše oštre principe. kategoričnost... Sve ovo doprinosi određenoj težini ličnosti, umnoj ozbiljnosti i starosti. Sve ove osobine čak i od mlade, lepe devojke mogu da naprave ženu umornu od života. Čak i ako ima samo 25 godina, u njoj se osećaju težina i premor; kao da je neprestano zaglavljena u prošlosti, umesto da živi danas i pravi planove za budućnost. Takve žene neretko vole da pate i razgovaraju o nečem negativnom i beže od toga da se pozabave svojom trenutnom stvarnošću.

2. Jak, izražen karakter

Glavna osobina koja nam u životu pomaže da napravimo prave izbore i idemo ka cilju je racionalnost. Racioanalne žene ne donose odluke samo na osnovu emocija, već u njih uključuju i svoj razum. Kada je logika prisutna, mi možemo da okolnosti sagledamo kritički i trezveno, što znači da smanjujemo mogućnost razočarenja i ne dozvoljavamo sebi da nas situacija kontroliše. Odnosno, ako je muškarac ludo zaljubljen, pametna žena neće verovati rečima, već će sačekati da on to dokaže i delima.

3. Zdrava sebičnost

Žene koje neguju zdrav nivo sebičnosti neće raditi ono što im je neisplativno ili neprijatno; ona radi samo ono što zna da će joj koristiti na duge staze ili u budućnosti. Ona neće voziti rodbinu na aerodrom u 6 ujutru, ako mora da ide na posao u 8. Ona shvata da joj to nije zgodno, te će bez oklevanja i osećaja krivice ponuditi da im pozove taksi.

4. Jasan fokus na cilj

Ona nikada ne razmišlja o tome šta drugi misle o njoj; ima svoje mišljenje o sebi i time je zadovoljna. Svesna je da samo ona sama može da pomogne sebi, ako joj se nešto desi u životu, a ne njena dalja okolina. Zato joj nepotrebne misli ne odvlače pažnju. Ona ne nastoji da se dopadne drugima, jer se dopada sebi i to je sasvim dovoljno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas