Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

SLATKE SITNICE koje vam mogu pomoći da mu pokažete KOLIKO VAM ZNAČI: Male stvari su sve u vezi

Dok svetlucavi komad nakita umotan u malu kutiju može biti glavna slika o tome kako izraziti ljubav svojoj posebnoj osobi, ponekad se najsmislenije stvari ne mogu upakovati i uredno upakovati

1648717803_couple-gf98c21755_1280.jpg
Photo: Pixabay
Oglas

U stvarnosti, postoji bezbroj stvari koje možete dati i možete učiniti u svojoj vezi na dnevnoj bazi kako biste dočarali koliko cenite svoju voljenu osobu. Ove akcije su zapravo prilično male, ali toliko komuniciraju. Na kraju krajeva, to je ono što podstiče zdravlje veze. I, kao bonus, ova ponašanja ne uključuju nužno mesečnu platu.

Buket cveća je lep, ali postoji toliko mnogo drugih načina da se izrazi naklonost i ljubav, a efekti mogu trajati dugo nakon što cveće uvene. Male stvari, mali gestovi u vezi, tvrdim, su neki od najmoćnijih načina na koje možemo da negujemo i gradimo naše odnose.

Šta su tačno ovi gestovi koji su tako divni? Svakako koji gestovi su značajni jednoj osobi možda neće biti toliko značajni drugoj. Ipak, sledeće radnje prenose poruke koje su univerzalne:

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Ispružite ruku i dodirnite svog partnera.

Zagrljaj. Napravite masažu stopala. Samo zato što. Fizički dodir ne samo da je dobar, već stimuliše oslobađanje hormona vezivanja, što promoviše bliskost i opuštanje

Pohvalite svog partnera.

Nikada ne potcenjujte moć da partneru kažete nešto lepo i iskreno o svom partneru

Čuj svog partnera.

Kada vaš partner nešto deli sa vama, slušajte svog partnera. Šta žele da znate? Da li žele da im budete podrška? Pokušajte da priznate šta god čujete.

Prepoznajte postignuća vašeg partnera.

Priznajte kada im se nešto dobro dogodilo, kada su bili pohvaljeni.

Photo: Pixabay

Zahvalite se svom partneru.

Ulaganje svesnog napora da izrazimo zahvalnost može biti moćna komponenta u svim našim odnosima.

Uradite nešto za svog partnera bez razloga

Samo zato što znate da će to biti cenjeno, samo zato što će izmamiti osmeh na njega ili nju. Ovo može biti rutinska dnevna aktivnost ili posebna prilika. Trebate neke ideje? Ovo ne mora biti složeno. Ostavite post-it poruku negde gde će je vaš partner videti. Pošaljite neočekivani tekst da biste se pozdravili. Svratite do njegove ili njene omiljene poslastičarnice na putu kući uz poslasticu samo zato. Ispraznite mašinu za pranje sudova, ako to nije nešto što vam se obično delegira u vašoj vezi. Suština je da poznajete svoju dragu i znate šta bi za njih značilo.

PROČITAJTE JOŠ: Da li znate šta je HELIKOPTER POZA: Mnogi tvrde da dovodi do INTENZIVNOG ORGAZMA

Zaključak je sledeći: Ova ponašanja promovišu vezu i intimnost koji su fundamentalni za zdravlje odnosa. Veza i intimnost direktno se odnose na veće zadovoljstvo u vezi, što se naravno prenosi na sveukupno pozitivno blagostanje.
Kada vaš partner ili partner učini nešto ljubazno, promišljeno ili posebno za vas, bez obzira koliko malo, osećate se dobro. Izvođenje malih gestova je korisno za vezu jer su ova ponašanja bogata komunikacijom i prenose toliko toga. Razdvojite ovo malo, učinite nešto ljubazno ili promišljeno, čak i ako je malo:

Zašto su male stvari toliko važne za zdravlje vaše veze?

Photo: Pixabay​

Kada vaš partner ili partner učini nešto ljubazno, promišljeno ili posebno za vas, bez obzira koliko malo, osećate se dobro. Izvođenje malih gestova je korisno za vezu jer su ova ponašanja bogata komunikacijom i prenose toliko toga. Razdvojite ovo malo, učinite nešto ljubazno ili promišljeno, čak i ako je malo:

Saopštava poštovanje prema svom partneru. Možete reći sebi: „Moj partner je obraćao pažnju na ono što mi je važno. U suštini, poštovanje = briga.
Pokazuje da je vaš partner uložio napor. Zbog ovih gestova, znate da se vaš partner trudi da pokuša. Ovo samo jača osećaj sigurnosti u vezi.
Govori vam da vaš partner sluša. Vaš partner je prilagođen lošim danima i pozitivnim trenucima i šta bi vam bilo značajno u određenoj situaciji.
Sve ovo, zajedno, promoviše emocionalnu bliskost i intimnost, osećaj sigurnosti u vezi i jača vaše veze, veze i ukupnu intimnost.

Poenta je da su neke od najupečatljivijih stvari koje partneri mogu da urade jedno za drugo su ovi promišljeni i personalizovani gestovi koji izražavaju brigu ili ljubav. Oh, i još jedna stvar, ako volite svog partnera, obavestite svog partnera! Spusti slušalicu i reci: „Volim te“.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas