Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА НАЈВИШЕ ВОЛЕ КОД ЖЕНА: Шокираћете се кад видите шта им је неодољиво

Иако не треба генерализовати, у већини случајева, жеље мушкарца зависе од тога коју улогу су наменили партнерки и да ли је виде као своју девојку, будућу супругу или једноставно само некога с ким ће провести нпр.суботу вече.

1700303189_shutterstock_1938516946.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ствари које мушкарци воле код жена обично немају никакве везе са изгледом, величином брусхалтера или неком другом стандардном ствари за коју мислимо да мушкарци падају на њу. Уствари, иако је физички изглед прво што примети, када мушкарац жели да се "скраси", обично су друге ствари пресудне.

Мудрост

Већина мушкараца сматра мудре жене веома привлачним. Зашто? Зато што су оне зреле, знају шта желе и кажу шта им је на уму. Осим тога, зрелост вам помаже да се у незгодним ситуацијама понашате мирно и мудро, без претеране “драматургије”.

Овај тип жене ће реаговати када види лоше понашање и рећи ће шта јој се не свиђа, јер жели да промени ствари на боље.

 

Култура

Колико се вама не свиђа “неотесан”, груб мушкарац толико се ни мушкарцима не свиђа жена без манира. Таква жена је већини мушкараца одбојна. Самим тим, жена која има манире и која зна како треба да се понаша, свакако је привлачна. На крају, ко би уопште желео да излази с “кочијашем”?

 

Пријатељство

Већина мушкараца жели да са својом партнерком може да разговара буквално о свему, о највећим проблемима и ситуацијама које се чине безизлазним, те да им оне пруже подршку. Ова особина им је неодољива из разлога што знају да таквој жени могу безусловно да верују.

 

Опуштеност

Већина мушкараца има тенденцију да лоше реагује када је у питању притисак. Они не воле да буду приморани да обављају ствари које не желе или не воле да раде. Позиви и смс-ови сваких пола сата свакако су једна од ствари која им се не свиђа. Они од своје партнерке желе да је опуштена и да их не присиљава на било шта.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas