· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ТИК ТОК изазов: Волите се, али ако НЕМАТЕ #couplegoals као да нисте у вези!

Сигурно сте приметили на друштвеним мрежама парове како играју и глупирају се?

1599031334_pjimage.jpg
Фото: Youtube/ screenshot Crazy Compilations

И сигурно сте се питали зашто момак и девојка заједно праве неке покрете, па се на крају "поцепају" од смеха? То је нови тренд који доказује да се супер забављају у вези.

Прочитајте још: Јесте БЛУДНИК, али је МОЈ! Нећете веровати колико ПРЕВАРЕНИХ људи остаје у БРАКУ

Осећања су иста, али свака генерација показује љубав на свој начин. Друштвене мреже су донеле нову врсту исказивања привржености партнеру, а можете то видети ако укуцате хаштаг #couplegoals

Љубав се доказује видеом #couplegoals...

Пар је у вези, блиски су и воле се, па је време и да направе занимљиву фотографију или, још боље, видео. Овом тренду су подлегле и светске звезде и обично је то и начин да покажу да се воле. Не само што то раде Џастин Бибер и Хејли Болдвин, већ је и Том Хенкс подлегао овом тренду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘😘

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Истина, први су овај тренд лансирали инфлуенсери који су пажљиво смишљали савршене фотографије достојне њихове љубави. Овакве фотографије су често данима вежбали и ангажовали професионалног фотографа да их сними.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag your lover 🥰 @itsrosieandharry

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Дакле, парови спремају заједничку кореографију. Или се "глупирају". Отворено снимају блиске тренутке који, у суштини, нису за јавност.

Снимају интимне тренутке који нису за јавност...

Најбољи видео је онај у којем мушакрац дозвољава да му девојка маже маску на лице, лакира нокте, посипа девојку поклонима и све оно што "прави мушкарац" никада не би дозволио да изађе у јавност.

Прочитајте још: Одговорите на ТРИ питања, па ако је одговор "ДА" ускоро ћете добити ВЕРЕНИЧКИ ПРСТЕН

Овај тренд "срећних парова" може се видети на свим друштвеним мрежама, а често се праве и компилације најбољих, најлепших и најсрећнијих парова.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.