· · Коментари: 0

Три ПОКАЗАТЕЉА да је време да одете: Треба да знате када је ваша веза осуђена пропаст

Ако препознајете себе у некој од ових ситуација, време је да кренете својим путем

1671624249_Foto-Shutterstock-raskid.jpg
Фото: Схуттерсток

У почетку је ваша веза била тако сјајна, уживали сте да проводите време заједно, али сада су се ствари промениле… Можда се питате да ли је готово или се премишљате се да ли да направите паузу или не? Иако је страшно размишљати о крају везе, важно је знати и када треба да се престане са форсирањем односа ако он не нефункционише. Остати са неким са ким више нисте задовољни на крају доноси више штете него користи, посебно када су присутни знаци понашања које није здраво. Иако све везе имају своје успоне и падове, постоје тренуци када је одустајање од њих најбоље решење. Заиста не постоји формула или наука за савршену везу, али ако препознате себе у било којој од ових ситуација, реалност би могла да буде да ваша веза треба да се заврши – због разума свих укључених страна.

Радије не бисте проводили време са својим партнером

Здраво је имати друштвени живот ван ваше везе. Али када почнете да се осец́ате као да бисте радије радили било шта осим да се дружите са својим партнером, време је да одлучите да ли сте и даље заинтересовани да останете са овом особом. Ваш инстинкт да избегавате партнера може бити последица нездраве ситуације, и ако јесте, највероватније је време да прекинете везу.

Прочитајте још: Удавала се четири пута: У 18. години је родила прво дете, а љубав и срећу је тек пронашла крај њега

Однос топло – хладно

Када је ваш партнер један секунд топао и воли, а следец́ег вас игнорише, осец́ате се као да сте лист на ветру, препуштени себи. Ова врста „напред-назад” динамике односа може да учини да се осец́ате несигурно, збуњено или фрустрирано. То је облик вршења емоционалне и физичке контроле над партнером који може да учини да се друга особа осец́а немоц́но или лудо. Бити у вези са неким би требало да учини да се осец́ате сигурно и вољено. Ако то не учините, време је да пакујете кофере.

Неко од вас вара, и не само у кревету

Варање се обично дефинише као сексуални чин. Али постоје многе друге врсте варања које могу бити штетне за везу. Како “Оне Лове портал” објашњава, постоје емоционално, сајбер или текстуално варање. Било која од ових врста непрекидног варања је неприхватљива. Ако доживите или практикујете било коју од ових издаја, то је дефинитиван разлог за раскид са вашим партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.