· · Коментари: 0
ЉУБАВ И СЕX

За неке парове НЕМА ДРУГЕ опције осим ове: Знате ли шта је ВАНИЛА секс?

Ванила секс није никаква новина у свету интимности и сексуалности, али никада није престао да буде део живота већине парова

1649155764_couple-498484_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

Да ли сте икада чули за појам „ванила секс“?

Дефиниција овог типа сексуалног односа јесте обичан, конвенционални секс који одбацује било какав садомахизам или фетишизам. Наиме, Хали Либерман, историчарка секса и сексуалности, као и ауторка књиге „Бузз: Стимулатинг хисторy оф тхе сеx тоy“, истакла је да је овај тренд највероватније дефинисао покрет из седамдесетих година прошлог века.

Како је ванила "најобичнији" укус сладоледа, а и у оксфордском речнику она је дефинисана као нешто конвенционално и основно, ова метафора нашла се у називу једноставног сексуалног односа. Постоји и мишљење неких стручњака да су овај термин сковале особе хомосексуалне оријентације, како би своје односе представиле као "једнако обичне".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

 

— Пре је нормалан секс био секс за стварање беба. Некада се све што је прокреативно сматрало ненормалним и тако су људи померали границе — сматра ЛИберман.

Како изгледа ванила секс?

Ванила секс подразумева мисионарску позу, с једном особом, у мраку. Према истраживањима, све више људи орални секс сврстава у "ванилу", али је анални секс и даље табу.

Уколико имате коју играчку поред кревета, нисте поборник ванила секса!

Занимљиво, упркос томе што га неки сматрају монотоним, он је и даље један од најпопуларнијих интимних односа јер пружа сигурност и одсуство неугодности или каквих непријатних изненађења.

БОНУС ВИДЕО:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.