Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Покрети током оралног секса које нисте пробали: Задивите вашег партнера и појачајте уживање на максимум

Нема ничег лепшег од посматрања оргазма вашег партнера током секса и сазнања да сте ви томе допринели

1657630700_womanizer-toys-1e3-lYkJsfs-unsplash.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Експериментисање у оралном сексу могу бити забавни како за даваоца, тако и за примаоца, са потпуно новим потезима које ћете обоје волети. Ево неколико техника и положаја оралног секса који ће подићи искуство вашег партнера на виши ниво. 

Прочитајте још: Шест трикова да први састанак прође без муке: Ово је најбољи начин да започнете разговор

Играјте се и са "задњим вратима"

Савети за орални секс се не односе само на гениталије. Подручје око ануса испуњено је мноштвом сићушних нервних завршетака који се осећају дивно када се стимулишу рукама или језиком, каже докторка Лора Берман, терапеуткиња за секс и односе. Само се побрините да прво о томе разговарате са својим партнером како не би било изненађења. Заједничко туширање као предигра може помоћи да се обоје осећате чисто и удобно.

Правите буку 

Прављење буке током оралног секса није само због звучног ефекта – звукови попут зујања, стењања и мљацкања „стварају стимулативну вибрацију“, каже Џонатан Алперт, психотерапеут и стручњак за односе. Они такође преносе ентузијазам, што ће учинити искуство забавнијим за обоје и показати вашем партнеру да заиста уживате у моментима када га усрећујете. 

Задиркујте их пољупцима

Да бисте изградили ишчекивање, посадите мале пољупце на унутрашњу страну бутина и стидне избочине вашег партнера, предлаже др Џес О'Рајли, сексолог Астроглајда. „Једноставно лебдите изнад њих и дозволите да нежни пољупци извиру са ваших усана док будите њихове нервне завршетке и привлачите свест и циркулацију у том подручју“, каже она. „Такође можете користити пољупце дахом преко целог тела да бисте изградили узбуђење и подстакли оргазме целог тела. Можете кориситити праве пољупце или додиривати партнера само уснама овлаш. 

Користите и руке поред уста 

Ваше руке и уста заједно ће пружити још више задовољства него сама уста. Ако ваш партнер има вулву, О'Реилли препоручује да превучете руке преко клиториса или унутрашњих усана. „Идите језиком горе-доле по средини (између унутрашњих усана) у супротном смеру“, каже она. „Обратите додатну пажњу на фуршет (зарез на дну где се спајају усне) и главу клиториса са врхом језика. Ако ваш партнер има пенис, рукама ухватите основу док дражите врх језиком.

Користите цело тело

Чак ће се и ваша коса осећати добро уз партнеров стомак или стидну кост, каже Алперт. Пробајте да им рукама масирате бутине и трљате тело о њих. Можете чак и ноктима проћи низ њихова леђа. Не морате да опонашате технику „брзе, жестоке и тешке” коју сте видели у порнографији, додаје Алперт. Идите полако и задиркујте свог партнера пре него што укључите своја уста.

Успорите

Показати своје узбуђење такође значи успорити и одвојити време. „Немојте журити да пређете на нешто друго“, каже Бисбеи. Уместо тога, јасно дајте до знања свом партнеру да ћете остати тамо доле онолико дуго колико им је потребно. Могли бисте им чак рећи: "Могао бих ово да радим цео дан."

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas