· · Коментари: 0

Месец у коме сте рођени открива какви сте у КРЕВЕТУ!

Месец у коме сте рођени крије неке интимне тајне о вашем сексуалном животу, маштањима и вештинама у кревету.

1649184963_womanizer-toys-1e3-lYkJsfs-unsplash.jpg
Фото: Унсплаш

Као и за све остале особине, ваш датум рођења предодређује и то какви сте у кревету, шта волите и о чему маштате. У наставку текста откријте шта ваш месец рођења открива о вашем сексуалном животу! 

Прочитајте још: Овим навикама УБИЈАТЕ СВОЈ ЛИБИДО! Преузмите контролу над вашим сексуалним животом

Јануар

Особе рођене у овом месецу углавном су перверзне и радо експериментишу у кревету. Имају "прљаву" машту и веома су вешти у кревету, а идеални партнери су им они рођени у новембру.

Фебруар

Особе рођене у фебруару су веома страствене, али ту страст морате да заслужите и ако желите да будете с њима најпре морате да се повежете с њима емотивно. Имају тенденцију сагледавања шире слике и неће вам се одмах препустити. Али моменат када вам се препусте, од њих можете очекивати заиста много у кревету! 

Март

Ако сте рођени у марту, ви обожавате да се ваљате са партнером у кревету и могли бисте то да радите данима! Прижељкујете интензиван и привржен секс. Јако вам је стало до тога да вам и  партнер буде задовољен, не само ви. 

Април

Секс с априлским особама такође постаје страствен, интензиван и врло узбудљив, али тек након емотивног повезивања. Међутим, код њих постоји и један проблем, а то је шта им све брзо досади, па се то врло лако може односити и на партнере и на односе у кревету. 

Мај

Ако сте рођени у мају, вама је најважније да имате пријатан и сензуалан секс. Волите маратонски секс. Битно вам је да су вам испуњена сва чула, те волите да направите праву атмосферу пред однос, волите свеће, еротску атмосферу и музику. 

Јун

Рођени у јуну изразито су радознали. Они желе да испробају све позе, зачине и игрице у сексу које постоје јер воле да знају све о свему. Склони су и порнографији за стицање нових идеја и неретко користе и сексуална помагала. Али ове особе такође воле све то да раде са особом са којом осећају велику приврженост, иначе ће потискивати сексуални нагон у кревету. 

Јул

Особе рођене у јулу воле да се осећају сигурно. А када то постигну с неким, учиниће све да задовоље свог партнера. Савршени су љубавници јер воле да угађају и пружају задовољство партнеру, толико да се чини да заборављају на сопствено задовољство. 

Август

Особе рођене у овом месецу обично су разапете између две крајности. Или ће бити екстремно себичне или екстремно великодушне. Или ће свом партнеру пружити све што пожели или ће се окренути и отићи ка другоме ако им нешто и најмање не одговара. Не воле да им се говори шта да раде у кревету, а њихов его је лако повредити.

Септембар

Јако су страствени, али се увек труде да држе своје емоције под контролом. Пуно времена им треба да се опусте с партнером у кревету и препусте заједничким страстима. Тако да и у сексу ће бити у почетку врло повучени, само треба имати стрпљења док се тотално не опусте. А онда не постоји ствар коју не би учинили за свог партнера. 

Октобар

Њима није проблем да нацртају и објасне шта можете од њих да очекујете. Уживају у завођењу и предигри. Можда им треба мало више времена за секс с новим партнером јер могу бити склони испитивању терена и дужем уживању у романтици. Преферирају романтичан, нежан, али страствен секс.

Новембар

Особе рођене у новембру дефиниција су страственог секса. Посесивни су. Склони су "поседовању" свог партнера, а воле да се осећају исто. Спремни су на све што се може у сексу испробати, воле да експериментишу и желе да се осећају посебно. Они лако улазе у сексуалне односе и немају проблем око опуштања. 

Децембар

Људи рођени у децембру су креативци. У сексу воле да играју улоге с партнером. С њима проблем може бити дубље повезивање, али зато ће секс дефинитивно бити забавно и занимљиво искуство. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.