· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Зашто неће да се жене? Ово је најпоузданији знак да вас НИКАДА неће запросити

Истраживања су показала да се мушкарци теже одлучују на брак него жене, али то вероватно неће директно рећи партнерки. Ипак, постоје знакови који лако могу да открију њихове праве намере.

1607681227_Depositphotos_236043634_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Уколико мушкарац избегава да дефинише однос са лепшом половином и отворено каже да су у вези, то значи да нема намеру да је запроси.

Прочитајте још: Понашање жена које је мушкарцима најпривлачније: Једноставно је

Такође, када сте у дугој вези, нормално је да разговарате о будућности вашег емотивног односа. Ако он не жели да говори о томе, схватите то као упозорење да нема озбиљне намере и да на суптилан начин покушава да вам стави до знања да му брак не пада напамет.

Ако избегава разговор о будућности, шта још очекујете? Сигурно не брак!

Мушкарац који не жели да се жени, вероватно неће упознати лепшу половину са породицом и пријатељима. Ако се то не догоди ни после више година, не очекујте превише. Чак и ако је запросио девојку, али стално одлаже венчање, значи да није сигуран у своју одлуку. Ако пролазе месеци, па и године, не треба гајити илузије да ће се нешто променити.

Прочитајте још: Да ли ће жена бити СТРАСТВЕНА У КРЕВЕТУ? Мушкарци на ОВЕ НАЧИНЕ откривају сексуалност партнерке

С друге стране, постоје мушкарци који партнеркама на почетку везе отворено кажу да не желе брак. То је поштено, али неке жене се надају да ће с временом променити мишљење, па се често разочарају, постану огорчене и фрустране.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.