Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАСКИД

Зашто се враћамо БИВШИМА уместо да тражимо НОВУ ЉУБАВ?

Ово су најважнији разлози.

1605879220_Depositphotos_25539473_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многа истраживања су показала да млади између 17 и 24 године, често прека везу, мири се, па изнова почиње везу.

Често се питамо шта нас то нагони да на сличан начин бирамо партнере? Зашто се понекад враћамо старим љубавима, а некад у новима тражимо особине бивших.

Прочитајте још: Зашто би требало да будете у вези са мушкарцем који је АМБИЦИОЗАН као ви?

Неки од одговора су и ти да после неког времена заборавимо оно што је било лоше и сећамо се само лепих ствари. То се посебно догађа у тренуцима усамљености.

Усамљеност нас доводи до погрешних закључака!

Такође, један од разлога је и навика. Са њим смо прошли одређене тренутке, провели један период и са том особом смо изашли из зоне комфора. Са бившим нема досадног упознавања, дејтова, претварања. Не морамо поново да улажемо труд.

Прочитајте још: СЕКС после короне је опасан! Доктор Миљко Ристић УПОЗОРАВА да не сме да траје ДУЖЕ ОД 10 МИНУТА

Не понављајте грешке више пута!

Како време пролази, а ми смо и даље сами, наша сећања навиру и ми видимо само бившег. За то је крива досада и то што још нико није наишао вредан пажње. Досаду ћеш утолити тако што ћеш се јавити бившем. Ово је лош потез, јер ће ти одвући пажњу са битнијих ствари, а и осећаћеш се као у зачараном кругу, проблеми ће се опет јавити и само ћеш се вртети из круга у круг. 

Прочитајте још: Како кажу научници постоји начин да успешно и брзо ПРЕБОЛИТЕ РАСКИД

Свакако да је једино и право решења да после везе треба себи дати одушка и одморити се. Читај књиге, гледај омиљене филмове, иди у позориште, отпутуј на неку егзотичну дестинацију. Проведи квалитетно време сама са собом, да би у миру и тишини схватила шта желиш, а и да би могла слободно да коракнеш у будућност, без репова из прошлости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas