· · Коментари: 0
другачије

Жене неким стварима придају толико значаја, а мушкарци неће ни да примете: О чему се тачно ради?

Генерално, жене много више значаја придају ситницама у односу на мушкарце. Њима није важно ако сте набацили који килограм вишка или ако вам боја косе није баш онаква какву сте желели.

1611055193_Depositphotos_25237277_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Које то ствари мушкарци не примећују и не дају им много значаја:

Ако не носите шминку

Њему сте сигурно много лепши без шминке. У сваком случају, он ионако не зна чему служи половина тих ствари које се налазе у женском несесеру.

Прочитајте још: Ове реченице СИНГЛ људи никако не желе да чују

Дружење са пријатељицама

Штавише, њему је такође потребно да одмори петком увече уз добру фудбалску утакмицу и флашу омиљеног пива. Можда се потајно и нада да понекад буде сам. Удовољите и себи и њему! Проведите неко време одвојено, радећи ствари које највише волите.

Коју величину одеће носите

Мушкарац једва да зна коју величину мајице он носи па како ће онда знати вашу. Важно је једино да се њему свиђа како изгледате, без обзира да ли носите XС или XЛ величину. И сами знате да о укусима не вреди расправљати.

Фото: Депосит

Доњи веш

То што се жене замарају да увек морају имати гаћице и грудњак у истој боји, мушкарцима уопште није ни на крај памети. Њима је једино важно да с времена на време, када сте са њим, "останете" без њих.

Прочитајте још: Када сте под стресом погледајте прву особу и урадите ОВУ ствар: Нестаће као руком однет!

Да ли редовно радите маникир

Он вероватно и не зна разлику између природних ноктију или оних сређених код козметичара. И приметиће нови "френцх" маникир једино ако му га ви покажете.

Како сте се обукли

Што се њега тиче, слободно обуците оно у чему се најбоље осећате. Добро, не баш прекратку сукњу која више показује него што скрива. Мушкарцима ионако најбоље изгледате у уској тренерци коју носите док по кући обављате уобичајене послове.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.