Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знакови да партнер не осећа љубав према вама: Обратите пажњу на мале сигнале

Некада су знакови ту, али не знамо да их препознамо

1669297658_shutterstock_1686595822.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Психолог Михаил Лабковски често се бави односима између мушкарца и жене, тумачењем личности, као и веза које стварамо кроз живот. Један од његових цитата поручује:

- Кључ срећног породичног живота, брака и секса са једним партнером крије се само у једној ствари - у стабилној психи. Не у уступцима или компромисима - то је пут до кардиолога или онколога. Када човек има стабилну психу, може цео живот да живи са једним партнером. И воли само њега - рекао је познати руски психолог.

Сада вам откривамо које знакове је Михаил Лабковски истакао као црвене заставе у односу које поручују да је партнер престао да воли, односно да у вези више нема љубави:

Партнер не држи обећања

Ако партнер заборавља све што је рекао, баца своје речи у ветар и већ дуже време не поштује договоре, постоји ризик да имате проблем.

Прочитајте још: Најновија истраживања потврдила: Мушкарцима су НАЈПРИВЛАЧНИЈЕ ЖЕНЕ СА ОВИМ ОСОБИНАМА - Немају везе са изгледом

Игнорише све што ваш партнер каже

Ако партнер не слуша ваше речи и не обраћа пажњу на ствари које су вама заиста важне, онда треба да будете опрезни.

Чини све да вас учини љубоморним

Уколико је партнер склон отвореном флерту, описује се са другима, примећујете знакове који могу да слуте на прељубу, а све то игнорише и пребацује кривицу на вас, могуће је да имате посла са манипуалтивном особом. Особа која некога искрено воли то никада не би урадила.

Користољубивост

Уколико се партнер не јавља и не обраћа пажњу на вас, и посвети вам се само када му нешто треба - то је користољубивост, а не љубав.

Не труди се да усрећи вољену особу

Партнер делује себично, незаинтересовано, не дели са вама радосне тренутке, нити покушава да вас усрећи. Његови гестови не показују да је спреман са вама да креира срећу и љубав у будућнсопти.

Прочитајте још: Научници дошли до одговора: Ово је идеална разлика међу партнерима која смањује шансе за развод

Никад не говори истину

У вашој вези полако нестаје поверење јер примећујете да је партнер неискрен. Партнери треба да верују једно другом, љубав је искреност и истина. Када партнер крене да вас лаже, неискрен је и не пихвата одговорност за те лажи , важно је да освестите да се тако не понаша особа која воли.

У животу изаберите да будете са људима који вас цене, волеи поштују, заслужујете и више од тога. Свако остајање у токсичномодносу у којем вам друга страна не узвраћа осећања неповољно утиче на ваше здравље, енергију и квалитет живота. Заслужујете чисту, искрену и снажну љубав!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas