Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Да ли имате ову МОЋНУ ВЕШТИНУ? Три знака да имате телепатску комуникацију са ЖИВОТИЊАМА

Да ли сте некада осетили да се са својим љубимцем разумете само погледом и размишљањем?

1645743441_dog-g2a629bddf_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Телепатска комуникација је једноставна, то је једноставан, лаган, природан и универзални језик. Животиње течно говоре на овом језику, а ми га људи можемо поновно научити уз мало преданости и праксе.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Телепатска комуникација је брза

Телепатска комуникација често је тренутна, то је прва ствар која се појави, пре људског размишљања. Лјуди често први пут доживљавају ту телепатску комуникацију када животиње брзо схватају људске мисли или намере. На примјер, многи љубитељи паса имали су овакво искуство – намеравали су да одведу свог пса у шетњу, а чим су то помислили, пас се појавио на вратима и махао је репом.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Животиње су боље у телепатској комуникацији од људи, јер је то њихов први и примарни језик. На тај начин можемо учити од њих тако што ћемо обраћати пажњу на то како нас чују и разумеју.

Телепатска комуникација често је неочекивана

Аутентична телепатска комуникација са животињама често садржи елементе који изражавају врло различиту перспективу, тачку гледишта или разумевање од наше људске перспективе.

Да ли сте знали да животиње обично не комуницирају на људском језику, иако ми преводимо оно што примамо од њих у људске речи и појмове?

Један пример за овакву врсту комуникације је ситуација када је псу дијагностификован канцер, па је након повратка кући власница пала у очај грлећи свог пса. Одједном, у глави су јој одзвониле речи: "Још нисам мртав!" Како је посведочила, његово инсистирање на уживању у преосталом времену у његовом телу потпуно је променило перспективу и помогло да заједно уживамо у додатној години квалитетног времена.

Прочитајте још: Да ли се ЈОГА сматра вежбањем? Ако желите да сагорите калорије постоји посебна врста

Телепатска комуникација је пуна

Животиње обично не комуницирају на људском језику, иако ми преводимо оно што примамо од њих у људске речи и појмове. Занимљиво је да животиње преносе цео пакет разумевања и више емоционалних информација телепатски јер је то свет у којем живе.

Прочитајте још: 15 најчешћих заблуда о ЗДРАВЉУ: Многе ће изненадити сазнање да неки поступци немају никаквог учинка!

На пример, животиња може истовремено преносити физичке сензације, звукове, мирисе и емоције, заједно са разумевањем како се то односи на тему.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas