Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ФРИЗУРЕ ЗА ЛЕТО ЗА КОЈИМА МУШКАРЦИ ЛУДЕ: Имале 24 или 54 ови стилови не захтевају много времена а изгледају фантастично

Мушкарци су се изјаснили: 3 фризуре за лето обожавају да виде на женама, јер са њима делују женствено и неодољиво

1688905037_KOSA-NASLOVNA.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/негин_мирсалехи
Oglas

Ово лето донело је на велика врата огроман избор фризура. Носе се и '90иес кикице, пунђе и таласи, високи и ниски репови, све могуће врсте плетеница и факе плетеница, локни... а да не говоримо о начинима шишања. 

Наравно, одређени стилови већ су се издвојили, а нас је занимало и мушко гледиште. Наравно, свака жена има пуно право да носи фризуру која се њој допада и на начин који јој се свиђа, а "јачи" пол је само да своје мишљење о томе шта је њима допадљивије. 

Издвојили су 3 летње фризуре које добро изгледају на свакој жени, имала 20, 30, 40 или више година, а које не захтевају превише времена за стилизовање.

Локне и таласи који изгледају природно

Очекивано, све што изгледа природно, мушкарцима ће се допасти на прву. Мада, руку на срце, ретке су и жене које воле јако увијене, неприродне локне.

Ипак, таласи или пак нежне опуштене локне не само што ће коси дати волумен, већ ће и сваки оутфит подићи на нов ниво, чак и ако не носите шминку, а како ствари стоје, изгледаће неодољиво и мушком полу.

Фризура као да сте устали из кревета

Стил који је овако описан заправо је један од брзих начина стилизовања, поготово ујутру, када немате много времена и када је довољно да косу "нагужвате" са мало пене. 

Овај "бед лоок" сјајно изгледа са аксесоарима, и поготово ако имате краћу косу, попут боб или лоб фризуре.

Код дуже косе, мессy бун, односно неуредна пунђа фантастична је алтернатива.

Високи реп

Слеек понy је дефинтивно један од најпопуларнијих трендова сезоне, а како ствари стоје, фризуру коју жене обожавају због практичности, подједнако воле и мушкарци.

Овај стил идеалан је и када вам је коса прљава, а желите да продужите прање на још један дан, или пак када вам нешто искрсне, а немате времена да се исфенирате и слично.

Треба вам само мало гела и евентуално четкица уколико желите да стилизујете бабy бангс, и воила, спремне сте за полазак (и неодољиве мушком полу).

А како овај стил може да "ради" и као лифтинг лица, идеалан је и за жене 40+, и за младе девојке, а изгледаће добро и уколико увијете реп, или пак комбинујете реп са шишкама.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas