Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 ПРЕДНОСТИ ЦРНОГ ЛАКА: Ове године је посебно у моди, а комбинује се на хиљаду начина

Враћа се минималистички стил да покаже савршене руке

1653741298_profimedia-0315154300.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ако сте једна од жена које се идентификују са разноврсним тоновима ноктију који никада не излазе из моде, црна је идеална боја којом увек можете да покажете класичан и елегантан додир.

Када говоримо о лаковима за нокте, углавном мислимо на читав низ боја које се налазе на тржишту, међутим, црне, као и беле, су нијансе које имају све карактеристике да истичу лепоту наших руку. У ствари, видимо да мало по мало најсложенија уметност ноктију почиње да се потискује уступајући место једноставним дизајном као што је маникир у једној боји.

Црни нокти који означавају ваш стил

За неке стручњаке, црни тон је савршен због својих разноврсних карактеристика. То је боја која изгледа добро ако је користите саму или ако одлучите да је укључите као део сложеног дизајна, према вашем личном укусу, посебно ако сте једна од оних жена које више воле да носе неконвенционалне стилове.

Прочитајте још: "Танкини": хибрид бикинија и купаћег костима који се враћа из 90-их и постаје тренд

Остављамо вам неколико идеја да истакнете црну и добијете савршене нокте:

  • Само црна: црни лак је погодан за све врсте ноктију, али је савршен посебно на кратким ноктима, јер даје изглед дужих ноктију.
  • Ако одлучите да носите црне нокте, треба да имате на уму да је то веома деликатна боја, па је немојте занемарити, нека буду савршени и имајте на уму да не смеју да буду изгребани. Свака несавршеност је веома уочљива.
  • Можете се одлучити и за црни француски маникир, који се сматра чак лепшим од традиционалног јер је једноставног, али другачијег дизајна.
  • Можете се играти са другим дизајном за нокте или као контраст пастелном, голом или неонском маникиру.
  • Још једна добра опција је да се нагнете ка минималистичком тренду у коме црну боју стављате само на ивицу нокта.

Предности црног лака

Варијабилност црног лака за нокте доноси велике предности за показивање модерног изгледа , прикладног за свечане и неформалне прилике.

1. Даје ефекат дужих прстију, посебно ако су вам нокти кратки.

2. Ова боја означава снагу и сигурност. Из тог разлога, ако желите да обележите своју личност и сопствени стил, то може постати ваш најбољи савезник.

3. Предност коју црна има у односу на друге је у томе што може да се комбинује са практично свиме, због чега је један од фаворита жена.

4. Чини ваше руке виткијим.

Прочитајте још: Пет једноставних ПЛЕТЕНИЦА са распуштеном косом: Са ОВИМ фризурама нећете остати непримећени (ФОТО)

Морате имати на уму да је неопходно да нокти буду савршено кондиционирани пре наношења било каквог црног лака и то ће спречити да постану ломљиви.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas