Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ САВЕТИ

5 козметичких трикова који ће вам помоћи да ДУЖЕ СПАВАТЕ УЈУТРУ

Устати у шест и урадити све на време или одложити буђење за сат времена?

1669936644_c825245480947d9e1a7a0ef0a078ac769d854779.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Знамо да без обзира на хронотип, све девојке желе да изгледају запањујуће и да у исто време не троше драгоцено време за спавање на шминкање. Биће лако ово комбиновати ако знате и примените радне трикове за лепоту.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Данас смо за вас саставили 5 савета како да своју јутарњу рутину учините брзом и ефикасном, а да не развлачите косу и шминку сат времена.

Експресна шминка за 5 минута

Кажете да је нереално да се тако брзо надокнадите? Спремни смо да се кладимо да је све могуће! Да бисте то урадили, морате обратити пажњу на неколико тачака:

  • Изаберите праве производе за негу коже. Добра, чиста кожа може вам уштедети много времена, јер не мора да прикрива црвенило и избочине.
  • Изаберите голе тонове у шминки. Беж, розе и браон нијансе се уклапају у тон коже, што значи да нико неће приметити мале непрецизности и случајне мрље.
  • Стрелице за одбијање. Поред чињенице да чак и професионални шминкери одузимају пуно времена за стварање симетрије, стрелице су далеко од тога да су увек прикладне у дневној шминки.

Екстензије трепавица

Одличан начин да се ослободите потребе да свакодневно наносите маскару. Поред тога, са њима ћете увек имати отворен, изражајан и истовремено мршав изглед. Остаје само да примените тон и обојите усне. И, неодољиви сте!

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Трајна шминка

Идеално за ватрене љубитеље каснијег устајања. Спремни смо да се кладимо да је трајна шминка измишљена за праве сове. Можете посебно нагласити очи или направити тетоважу усана, или се можете обратити мајстору за читав низ услуга. Савет - изаберите само проверене професионалце који раде са висококвалитетним пигментима.

Суви шампон

Немате времена за прање косе ујутру? Суви шампон у арсеналу спасиоца биће неопходан. Нанесите на косу на растојању од 30 цм, мало умасирајте код корена и по целој дужини. Резултат су чисте локне без тежине. Уз то, ваша коса ће изгледати свеже и уредно.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Припрема од вечери

Добро јутро почиње продуктивним вече. Ако имате времена и жеље, можете намотати косу на мекане виклере и отићи с њима у кревет. Ујутро ће вам бити потребно само да одмотате праменове и поправите фризуру лаком. Или само оперите косу увече и скупите косу у високу пунђу меком еластичном траком - загарантован вам је волумен за цео следећи дан!

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas