Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKI SAVETI

5 kozmetičkih trikova koji će vam pomoći da DUŽE SPAVATE UJUTRU

Ustati u šest i uraditi sve na vreme ili odložiti buđenje za sat vremena?

1669936644_c825245480947d9e1a7a0ef0a078ac769d854779.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Znamo da bez obzira na hronotip, sve devojke žele da izgledaju zapanjujuće i da u isto vreme ne troše dragoceno vreme za spavanje na šminkanje. Biće lako ovo kombinovati ako znate i primenite radne trikove za lepotu.

Pročitajte još: Kraljica Leticija popularni jesenji materijal ponela i na majici: Savršen spoj uz klasične pantalone (FOTO)

Danas smo za vas sastavili 5 saveta kako da svoju jutarnju rutinu učinite brzom i efikasnom, a da ne razvlačite kosu i šminku sat vremena.

Ekspresna šminka za 5 minuta

Kažete da je nerealno da se tako brzo nadoknadite? Spremni smo da se kladimo da je sve moguće! Da biste to uradili, morate obratiti pažnju na nekoliko tačaka:

  • Izaberite prave proizvode za negu kože. Dobra, čista koža može vam uštedeti mnogo vremena, jer ne mora da prikriva crvenilo i izbočine.
  • Izaberite gole tonove u šminki. Bež, roze i braon nijanse se uklapaju u ton kože, što znači da niko neće primetiti male nepreciznosti i slučajne mrlje.
  • Strelice za odbijanje. Pored činjenice da čak i profesionalni šminkeri oduzimaju puno vremena za stvaranje simetrije, strelice su daleko od toga da su uvek prikladne u dnevnoj šminki.

Ekstenzije trepavica

Odličan način da se oslobodite potrebe da svakodnevno nanosite maskaru. Pored toga, sa njima ćete uvek imati otvoren, izražajan i istovremeno mršav izgled. Ostaje samo da primenite ton i obojite usne. I, neodoljivi ste!

Pročitajte još: Snežana Đurišić je trenirala više sportova, a da li znate u kom je bila PRVAK JUGOSLAVIJE?

Trajna šminka

Idealno za vatrene ljubitelje kasnijeg ustajanja. Spremni smo da se kladimo da je trajna šminka izmišljena za prave sove. Možete posebno naglasiti oči ili napraviti tetovažu usana, ili se možete obratiti majstoru za čitav niz usluga. Savet - izaberite samo proverene profesionalce koji rade sa visokokvalitetnim pigmentima.

Suvi šampon

Nemate vremena za pranje kose ujutru? Suvi šampon u arsenalu spasioca biće neophodan. Nanesite na kosu na rastojanju od 30 cm, malo umasirajte kod korena i po celoj dužini. Rezultat su čiste lokne bez težine. Uz to, vaša kosa će izgledati sveže i uredno.

Pročitajte još: Otkrivamo 5 načina kako da pijete više vode dnevno

Priprema od večeri

Dobro jutro počinje produktivnim veče. Ako imate vremena i želje, možete namotati kosu na mekane viklere i otići s njima u krevet. Ujutro će vam biti potrebno samo da odmotate pramenove i popravite frizuru lakom. Ili samo operite kosu uveče i skupite kosu u visoku punđu mekom elastičnom trakom - zagarantovan vam je volumen za ceo sledeći dan!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas