Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ

Три мудра начина на САКРИЈЕТЕ БОРЕ на лицу

Појава бора се не може избећи, али са здравом исхраном и свакодневном рутином одржавања чистоће лица, боре можете знатно умањити

1638215167_shutterstock_1034780989.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Боре су неминовност сваког човека и долазе с годинама, ма колико ви пазили на своје лице и тело, нећете моћи избећи појаву бора у неким годинама ма колико се ви трудили. 

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

Ипак, са здравом исхраном и свакодневном рутином одржавања чистоће лица, боре можете знатно умањити. Како би још к томе и прекрили већ настале боре, у наставку вам доносимо пар савета.

Што мање пудера

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Што сте старије, требало би да користите што мање пудера. Пуно пудера на лицу само наглашава боре уместо да их сакрије. Уместо тешких и течних пудера, на лице радије стављајте лагане тониране креме.

Коњски реп

Уколико имате дугу косу, препоручује се да ваша фризура буде високи коњски реп. Ова фризура прави природни лифт ефект, јер затеже кожу лица према горе.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

Пример је обавезан

Пре базе на лице нанесите пример. Свиленкаста текстура примера прикрива боре и побољшава тен

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas