· · Коментари: 0

5 МОДНИХ КОМАДА који су вам НЕОПХОДНИ овог лета

5 комада која морате имати у ормару овог лета

1657794373_julia-kicova-tr6uUyHOUJ0-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Лето је увелико почело, а како би и овог лета засијали потребно је да у свој ормару имате ових 5 модних комада, који су апсолутни хит ове сезоне.

БЕЛА ХАЉИНА

Бела хаљина, кратка или дуга, савршени је комад за лето. Осим што се лако комбинује уз све боје торбица и ципела, додатни ефекат даће јој и препланули тен коме сви тежимо у ово доба године. Материјал може бити грубљи за дневну варијанту, док неке нежније материјале можете искористити за вечерње прилике. У сваком случају, ова хаљина биће пун погодак.

Фото:Профимедиа

ПЛЕТЕНА ТОРБА

Оваква тоба, осим што је савршен аксесоар за плажу, може бити врло ефектна и као додатак за шетњу по граду. Да ли је направљена од сламе,рафије,ратана,текстила,вуне,конца или других сродних алтернатива даће додатни ефекат летњем аутфиту. Томе сведочи и чињеница да је зову ,,летњом малом црном торбом".

Фото:Унспласх

ЕСПАДРИЛЕ

Еспадриле се из сезоне у сезону враћају на велика врата. Чини се да никада неће изаћи из моде. Осим тога што сваком аутфиту дају додатни печат, јако су удобне.

Фото:Унспласх

Прочитајте још:Обратите пажњу НА ОВЕ ДЕТАЉЕ када купујете ствари у ОНЛАЈН продавницама!

РАВНЕ САНДАЛЕ СА КАИШЧИЋИМА

Са сандалама које се везују око чланка не можете погрешити. Ове сандале употпуниће сваки аутфит који изаберете, док ће вам уз то визуелно издужити ногу.

Прочитајте још: Зашто је Клои Кардашијан чувала своје друго дете у СТРОГОЈ ТАЈНОСТИ?

СВИЛЕНКАСТИ МАТЕРИЈАЛИ

Фото:Унспласх

Било да је реч о хаљини, кошуљи, панталонама или неком другом комаду одеће, овакви материјали учиниће сваки изглед префињеним.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.