Oglas
· · Komentari: 0

5 MODNIH KOMADA koji su vam NEOPHODNI ovog leta

5 komada koja morate imati u ormaru ovog leta

1657794373_julia-kicova-tr6uUyHOUJ0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Leto je uveliko počelo, a kako bi i ovog leta zasijali potrebno je da u svoj ormaru imate ovih 5 modnih komada, koji su apsolutni hit ove sezone.

BELA HALJINA

Bela haljina, kratka ili duga, savršeni je komad za leto. Osim što se lako kombinuje uz sve boje torbica i cipela, dodatni efekat daće joj i preplanuli ten kome svi težimo u ovo doba godine. Materijal može biti grublji za dnevnu varijantu, dok neke nežnije materijale možete iskoristiti za večernje prilike. U svakom slučaju, ova haljina biće pun pogodak.

Foto:Profimedia

PLETENA TORBA

Ovakva toba, osim što je savršen aksesoar za plažu, može biti vrlo efektna i kao dodatak za šetnju po gradu. Da li je napravljena od slame,rafije,ratana,tekstila,vune,konca ili drugih srodnih alternativa daće dodatni efekat letnjem autfitu. Tome svedoči i činjenica da je zovu ,,letnjom malom crnom torbom".

Foto:Unsplash

ESPADRILE

Espadrile se iz sezone u sezonu vraćaju na velika vrata. Čini se da nikada neće izaći iz mode. Osim toga što svakom autfitu daju dodatni pečat, jako su udobne.

Foto:Unsplash

Pročitajte još:Obratite pažnju NA OVE DETALJE kada kupujete stvari u ONLAJN prodavnicama!

RAVNE SANDALE SA KAIŠČIĆIMA

Sa sandalama koje se vezuju oko članka ne možete pogrešiti. Ove sandale upotpuniće svaki autfit koji izaberete, dok će vam uz to vizuelno izdužiti nogu.

Pročitajte još: Zašto je Kloi Kardašijan čuvala svoje drugo dete u STROGOJ TAJNOSTI?

SVILENKASTI MATERIJALI

Foto:Unsplash

Bilo da je reč o haljini, košulji, pantalonama ili nekom drugom komadu odeće, ovakvi materijali učiniće svaki izgled prefinjenim.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas