Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кожа

АКТИВНИ КИСЕОНИК и нега лица, како се користи и чему служи?

Лето је увелико стигло, наша кожа је изложена сунчевим зрацима који и те како могу лоше утицати на осетљиву кожу лица.

1596181007_Depositphotos_56340053_xl-2015.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Сигурно сте упознати са разним козметичким третманима на бази активног кисеоника, али да ли сте знали да уз употребу активног кисеоника код куће можете постићи сјајне реултате?

Шта је активни кисеоник?

Активни кисеоник је гас који је заправо модификација кисеоника. Представља течност са јаким дезинфекционим дејством.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Дејство активног кисеоника на кожу лица

Управо због свог дезинфекционог дејства активни кисеоник уклања све нечистоће и бактерије са ваше коже. Утиче на обнављање површинског слоја коже лица. Уколико је ваша кожа лица склона неправилностима као што су акне и митисери активни кисеоник је ту да реши све неправлиности на вашој кожи.

Помаже при решавању неправилности на кожи!
Начин коришћења
 Активни кисеоник наносите на чисту кожу лица, блазницом без испирања. Не постоје нека посебна ограничења код употребе овог препарата. Препоручује се коришћење ујутру и увече. Свакако је најбоље да тестирате како ће ваша кожа лица реаговати те на основу тога одредите који начин употребе овог препарата највише одговра вашој кожи лица. Нема правила, али је као и увек битно не претеривати!

Повољно утиче на циркулацију у кожи те ћелије коже бивају снабдевене хранљивим састојцима. А ви ћете уживати у глаткој и сјајној кожи. Такође уколико имате отворене ране на лицу било да су оне резултат проблематичне акне или имате огреботину, активни кисеоник може да вам помогне тако што ће дезинфиковати проблематично подручје, а што је најважније утицаће да рана зарасте и спречити настанак ожиљка.

Прочитајте још: Пажљиво бирајте ДОЊИ ВЕШ: У зависности од тога који носите РИЗИКУЈЕТЕ ЗДРАВЉЕ

Активни кисеоник као средство које смирује кожу након депилације

Депилација коже може проузроковати озбиљне иритације на кожи, поготово када је кожа лица третирана средствима за уклањање длачица. Сигурно сте имали барем једну ситуацију да сте морали хитно уклонити науснице, али сте се уплашили последица у виду црвенила након депилације. Зато је ту још једна предност активног кисеоника који ће умирујуће деловати на иритирану кожу након депилације.

Фаце: Депосит

Прочитајте још: Направите ХОЛАНДСКУ ПЛЕТЕНИЦУ, фризуру за летње дане

Умирује кожу након депилације!


Шта треба да знате пре него што употребите активни кисеоник

У питању је средство које има највећу улогу да дезинфикује кожу, тако да мирис овог производа није примамљив. Из тог разлога може доћи до вртоглавице. Уколико у својој свакодневној рутини лица користите више производа најбоље би било да активни кисеоник користите самостално, без комбиновања са другим производима како не би дошло до контра ефекта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas