Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЂАВОЉЕ УСНЕ

БИЗАРНО ИЛИ НЕ? Овај нови тренд је ЗАПАЛИО друштвене мреже (ФОТО)

Ако сте мислили да ћемо макар неко време бити мирни када су бизарни беаутy трендови у питању, преварили сте се. Овога пута на тапету су поново – уста.

1598352740_Capture1.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / дмодаревиста
Oglas

Сензуалне пуне усне одувек су биле једно од мерила лепоте, па зато не чуди што су се многе даме широм света одлучиле за неки од третмана или естетских корекција које их чине управо таквим. Међутим, због чега су ђавоље усне најновији беаутy хит, немамо објашњење.

Прочитајте још: Овај човек је ЧАРОБЊАК! Не постоји РУЖНА ЖЕНА, већ само НЕНАШМИНКАНА! (ФОТО)

Овај тренд углавном је популаран међу девојкама са Истока, највише оним из Русије, које коригују усне тако да ивице подсећају на таласе, неку водену животињу, ватру, па и на рогове.

Ђавоље усне или у неким круговима – хоботница усне можете добити уз помоћ великих количина филера.

Прочитајте још: "ЛЕДЕНА МЕТОДА": Примените ове савете и учините да вам ДЕКОЛТЕ И ВРАТ буду увек свежи и затегнути

Потпуно лудило
Истина је и да се стандарди лепоте свакодневно мењају, али оно на шта су многи спремни због тога полако почиње да се граничи са лудилом. Промена природног облика усана могла би да доведе до различитих медицинских компликација. Међутим, ни доктори који раде ове захвате, а ни жене које подлежу овим трендовима изгледа превише не брину о томе.

Стручњак за негу коже, Најлам Холмс, прокоментарисао је овај тренд:

– Ово је заиста један од најгорих естетских/козметичких захвата које сам икада видео – рекао је стручњак за један страни портал.

Многи заправо и не верују да ђавоље усне заправо постоје већ да су последица одличног фотошопа. Истина, ове усне делују невероватно, али нажалост део су реалности. 

Изгледа да многе жене имају потребу да прилагођавају црте лица свим новитетима, било да су они здрави, лепи или потребни.

Такође, знамо и да су се неки од сличних чудних трендова задржали, иако су у почетку изгледали више него смешни или луцкасти. Надамо се да овај неће бити један од тих.

Па, шта ви мислите о овом естетском захвату?

Прочитајте још: Ако до сада нисте пробали ево прилике: Спашава ЛОШУ фризуру и даје ЕГЗОТИЧАН изглед

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👹 ДЕВИЛ ЛИПС. Ла тенденциа qуе естá есцандализандо ал цолецтиво мéдицо естéтицо.👹 ‘Девил липс’ (лабиос дел диабло) у ‘Оцтопус липс’ (лабиос де пулпо) сон лос номбрес qуе рецибе ло qуе пареце хаберсе цонвертидо ен уна нуева еспецие де цхалленге вирал, qуе атрае а детерминадас инфлуенцерс qуе антепонен лос ликес а су салуд. Лос еxпертос нос информан де qуе, а песар де qуе естас еxтраñас формас лабиалес се обтиенен цон ла инфилтрациóн де áцидо хиалурóницо (ен принципио темпорал, пор сер реабсорбибле) пуеде тенер цонсецуенциас перманентес но десеадас #дмода #ревистадмода #магазине #тенденциас #ревистадемода #цхалленге #липсцхалленге #девиллипс #оцтопуслипс

Објава коју дели РЕВИСТА ДМОДА И Мода Еспан̃ола (@дмодаревиста) дана

Прочитајте још: Да ли знате РАЗЛИКУ између ТОАЛЕТНЕ ВОДЕ и ПАРФЕМА?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхесе wавy липпед ладиес аре спортинг а неw тренд цаллед ‘девил липс’ ор ‘оцтопус липс’. Тхе процедуре ис саид то инволве инсертинг филлер ин тхе оутер лип то цреате а wаве еффецт ацросс ботх тхе липс. Синце тхе тренд фирст тоок офф, отхерс хаве фоллоwед суит, цреатинг тхеир оwн версионс оф ‘девил липс’ wитх маке-уп ор бy усинг Пхотосхоп. Wхат аре yоур тхоугхтс? Wилл wе бе сееинг море оф тхис #липтренд ин 2020? Нот а ‘Субтле’ лоок 💉 #липфиллерс #липтрендс #девиллипс #оцтопуслипс

Објава коју дели Субтле Имагес Медиспа (@субтлеимагесниагара) дана

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas