Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега лица

Да ли знате шта је СКИНМИНИМАЛИЗАМ: Стручњаци нам дају објашњење због чега је важно да га усвојимо

Акценат је на природном изгледу и крилатици "мање је више"

1646208517_negakoze.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Баш као што му и само име каже, скинминимализам је нови тренд супротнам претеривању и наношењу превише производа на кожу. Много слојева шминке, крема или серума може оптеретити нашу кожу и имати супротан ефекат. Стручњаци објашњавају због чега би требало да усвојимо овај нови тренд.

Шта подразумева скинминимализам?

Кључ минималистичког гледишта у овом погледу подразумева да волите своју кожу и да се не трудите да великим бројем производа прикријете оно што ви сматрате несавршеностима. Нагласак је на коришћењу лаганих препарата који ће побољшати здравље и виталност ваше коже и да број тих препарата буде што мањи. Тешка шминка напушта нове трендове и отвара врата за природан изглед, а самим тим и за скинминимализам.

Прочитајте још: За БЕСПРЕКОРАН ИЗГЛЕД придржавајте се ПЕТ ВАНВРЕМЕНСКИХ ПРАВИЛА ФРАНЦУСКИЊА


Велики број производа које користимо као и њихово често коришћење може да нас увуче у зачарани круг.

Фото: пинтерест

Доста људи није упућено у састав производа које користи нити знају због чега то раде. Важно је имати на уму да кожу нахранимо производима који јој одговарају, али не и да по сваку цену је затрпавамо свим и свачим.

Важно је рећи и да се овај тренд се и уклапа у све популарнији концепт одрживе животне средине јер мање амбалажа које бацамо значи и мање загађења природе. Многи су најавили и да ће у козметичкој индустрији доћи до великих  промена и преласка на вишенаменске производе, како због животне средине, тако и због све бржег живота који нам не оставља много времена за скинцаре рутину.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas