· · Коментари: 0
принцезе

Девојке КРАЉЕВСКЕ КРВИ диктирају моду: Од смерних до бунтовних комбинација! (ФОТО/ВИДЕО)

Од Велике Британије до Холандије, Јордана до Јапана, нова генерација младих племкиња облачи се с циљем. О овим госпођицама из краљевских породица треба да знате.

1624957748_pjimage--8-.jpg
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб

Од владајућих монарха до младих принцеза, краљевске породице широм света већ дуго користе одећу како би "говорила" у њихово име на светској сцени.

Принцезе и мода

Наследнице које граде стил

Принцези Леонор и принцези Иман, узор су мајке, краљица Летиција и краљица Ранија, које су већ година познате по свом беспрекорном стилу.

Неки од њих предњаче у изборима на модној сцени; други се придржавају прецизних правила облачења, које је скоро увек строго формално; трећи су развили стил "приземног" гламура. 

Ево су принцезе које привлаче највише пажње и о чијем стилу ће се тек причати.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон изненадила новим изгледом: Приступачне патике су украле шоу! (ФОТО)

Леонор од Шпаније

Када се Леонор, принцеза од Астурије, попне на престо након свог оца, краља Фелипеа VI, она ће бити прва шпанска краљица која је владала после више од 200 година. И, иако ће наследити круну оца, принцеза Леонор је већ наследила мајку, краљицу Летицију, барем што се стила тиче, нудећи наговештај смелијих избора који ће уследити.

Прочитајте још: Милош Биковић показао право лице! Пратиоци ШОКИРАНИ (ФОТО)

Уз млађу сестру Софију, Леонор преферира једноставне, женствене силуете у тканинама које одговарају њеном краљевском статусу са њеном плавом косом у распуштеним увојцима, док се у лежернијим изласцима ова 15-годишњакиња опредељује за слатке препи стилове. 

Александра од Хановера

"Дупла" принцеза, 21-годишња Александра, има плаву крв и преко оца, принца Ернста Аугуста од Хановера и мајке, принцезе Каролине од Монака. Док није прешла у католичанство 2018. године, Александра је такође имала право на британски престо.

Дупла принцеза је трендсетерка.

Млада принцеза следи стопе мајке и баке, склоности Грејс Кели ка високој моди, јер је редован гост на свим модним ревијама.

Прочитајте још: Победник Еуросонга у потпуно несвакидашњем издању: Давид Дамиано послао снажну поруку стајлингом који је изненадио све! (ФОТО)

Елизабета од Белгије

Деветнаестогодишња наследница, једног дана ће наследити свог оца, краља Фелипеа, и постати белгијска краљица. Принцеза је дипломирала на Атлантском колеџу у Велсу 2020. године, да би касније уписала Белгијску војну академију, на четири недеље.

Елизабета носи одећу белгијских дизајнера.

Улазећи у улогу која је очекује на сваком државном догађају, стил принцезе Елизабете може се упоредити са стилом војвоткиње од Кембриџа: она редовно носи женствену одећу белгијских дизајнера, као и капуте с појасом за свечане догађаје, са суптилним накитом и одговарајућим додаци који уједначавају њен изглед.

Прочитајте још: Провидна, мрежаста мајица и пиво у руци: Мадона показала како се партија у 63. години! (ФОТО/ВИДЕО)

Ингрид Александра од Норвешке

Седамнаестогодишња принцеза, која ће бити постављена за првог женског монарха у Норвешкој од 15. века, редовно уноси дашак савремености у краљевски протокол, модерним дизајном. Будућа краљица је одушевљена екологијом и свој фотографски таленат поделила је објављивањем званичних портрета чланова краљевске породице.

Прочитајте још: Не чекајте паре од агенција у јануару: Италија и Грчка ДЕКРЕТОМ продужиле рок за враћање новца!

Иман Бинт Абдула од Јордана

Најстарија ћерка и друго дете краља Абдула II и јорданске краљице Раније, 24-годишња принцеза Иман тренутно је студент на универзитету Џорџтаун у Вашингтону. Иако на формалним краљевским догађајима носи примерене хаљине, као што је овде приказана хаљина Александра МекКвина, Иман такође прихвата студентски живот, замењујући штикле и кардигане за ипак углађен приступ мајицама, фармеркама и тренеркама.

Прочитајте још: Не можете на море ове године? ПЕТ места у Србији чија популарност је ЕКСПЛОДИРАЛА, дестинације за које се ГРАБЕ и СТРАНЦИ!

Аико, јапанска принцеза

Ћерка цара Нарухита и царице Масако, Аико, принцеза Тосхи, тренутно студира на токијском универзитету, али њен стил више презентује краљевски ранг, него младалачку моду једне студенткиње . На службеним портретима - попут овог снимљеног поводом њеног 18. рођендана - и када присуствује догађајима са остатком јапанске царске породице, она се одлучује за скромне комаде, укључујући слатке хаљине са машнама и свилене кошуље са дискретном огрлицом. 

Прочитајте још: Ушли смо у НАЈЈЕЗИВИЈУ зграду Србије и ШОКИРАНИ смо оним што смо ВИДЕЛИ (ФОТО/ВИДЕО)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.