Oglas
· · Komentari: 0
princeze

Devojke KRALJEVSKE KRVI diktiraju modu: Od smernih do buntovnih kombinacija! (FOTO/VIDEO)

Od Velike Britanije do Holandije, Jordana do Japana, nova generacija mladih plemkinja oblači se s ciljem. O ovim gospođicama iz kraljevskih porodica treba da znate.

1624957748_pjimage--8-.jpg
FOTO: Printskrin/Jutjub
Oglas

Od vladajućih monarha do mladih princeza, kraljevske porodice širom sveta već dugo koriste odeću kako bi "govorila" u njihovo ime na svetskoj sceni.

Princeze i moda

Naslednice koje grade stil

Princezi Leonor i princezi Iman, uzor su majke, kraljica Leticija i kraljica Ranija, koje su već godina poznate po svom besprekornom stilu.

Neki od njih prednjače u izborima na modnoj sceni; drugi se pridržavaju preciznih pravila oblačenja, koje je skoro uvek strogo formalno; treći su razvili stil "prizemnog" glamura. 

Evo su princeze koje privlače najviše pažnje i o čijem stilu će se tek pričati.

Pročitajte još: Kejt Midlton iznenadila novim izgledom: Pristupačne patike su ukrale šou! (FOTO)

Leonor od Španije

Kada se Leonor, princeza od Asturije, popne na presto nakon svog oca, kralja Felipea VI, ona će biti prva španska kraljica koja je vladala posle više od 200 godina. I, iako će naslediti krunu oca, princeza Leonor je već nasledila majku, kraljicu Leticiju, barem što se stila tiče, nudeći nagoveštaj smelijih izbora koji će uslediti.

Pročitajte još: Miloš Biković pokazao pravo lice! Pratioci ŠOKIRANI (FOTO)

Uz mlađu sestru Sofiju, Leonor preferira jednostavne, ženstvene siluete u tkaninama koje odgovaraju njenom kraljevskom statusu sa njenom plavom kosom u raspuštenim uvojcima, dok se u ležernijim izlascima ova 15-godišnjakinja opredeljuje za slatke prepi stilove. 

Aleksandra od Hanovera

"Dupla" princeza, 21-godišnja Aleksandra, ima plavu krv i preko oca, princa Ernsta Augusta od Hanovera i majke, princeze Karoline od Monaka. Dok nije prešla u katoličanstvo 2018. godine, Aleksandra je takođe imala pravo na britanski presto.

Dupla princeza je trendseterka.

Mlada princeza sledi stope majke i bake, sklonosti Grejs Keli ka visokoj modi, jer je redovan gost na svim modnim revijama.

Pročitajte još: Pobednik Eurosonga u potpuno nesvakidašnjem izdanju: David Damiano poslao snažnu poruku stajlingom koji je iznenadio sve! (FOTO)

Elizabeta od Belgije

Devetnaestogodišnja naslednica, jednog dana će naslediti svog oca, kralja Felipea, i postati belgijska kraljica. Princeza je diplomirala na Atlantskom koledžu u Velsu 2020. godine, da bi kasnije upisala Belgijsku vojnu akademiju, na četiri nedelje.

Elizabeta nosi odeću belgijskih dizajnera.

Ulazeći u ulogu koja je očekuje na svakom državnom događaju, stil princeze Elizabete može se uporediti sa stilom vojvotkinje od Kembridža: ona redovno nosi ženstvenu odeću belgijskih dizajnera, kao i kapute s pojasom za svečane događaje, sa suptilnim nakitom i odgovarajućim dodaci koji ujednačavaju njen izgled.

Pročitajte još: Providna, mrežasta majica i pivo u ruci: Madona pokazala kako se partija u 63. godini! (FOTO/VIDEO)

Ingrid Aleksandra od Norveške

Sedamnaestogodišnja princeza, koja će biti postavljena za prvog ženskog monarha u Norveškoj od 15. veka, redovno unosi dašak savremenosti u kraljevski protokol, modernim dizajnom. Buduća kraljica je oduševljena ekologijom i svoj fotografski talenat podelila je objavljivanjem zvaničnih portreta članova kraljevske porodice.

Pročitajte još: Ne čekajte pare od agencija u januaru: Italija i Grčka DEKRETOM produžile rok za vraćanje novca!

Iman Bint Abdula od Jordana

Najstarija ćerka i drugo dete kralja Abdula II i jordanske kraljice Ranije, 24-godišnja princeza Iman trenutno je student na univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu. Iako na formalnim kraljevskim događajima nosi primerene haljine, kao što je ovde prikazana haljina Aleksandra MekKvina, Iman takođe prihvata studentski život, zamenjujući štikle i kardigane za ipak uglađen pristup majicama, farmerkama i trenerkama.

Pročitajte još: Ne možete na more ove godine? PET mesta u Srbiji čija popularnost je EKSPLODIRALA, destinacije za koje se GRABE i STRANCI!

Aiko, japanska princeza

Ćerka cara Naruhita i carice Masako, Aiko, princeza Toshi, trenutno studira na tokijskom univerzitetu, ali njen stil više prezentuje kraljevski rang, nego mladalačku modu jedne studentkinje . Na službenim portretima - poput ovog snimljenog povodom njenog 18. rođendana - i kada prisustvuje događajima sa ostatkom japanske carske porodice, ona se odlučuje za skromne komade, uključujući slatke haljine sa mašnama i svilene košulje sa diskretnom ogrlicom. 

Pročitajte još: Ušli smo u NAJJEZIVIJU zgradu Srbije i ŠOKIRANI smo onim što smo VIDELI (FOTO/VIDEO)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas