Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
недеља моде

Диор представио нову колекцију: Јасни кројеви, јаке боје и удобна мода, а све долази из 60-их (ФОТО)

Модна кућа Диор ове сезоне инсприацију је пронашла у моди из давних 60-их година.

1632923179_profimedia-0635134096.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Недеља моде у Паризу одржава се сада, а синоћ је луксузна модна кућа, Диор, представила своју нову колекцију.

Диор представио нову колекцију

Од 1946. године диктирају трендове моде, а познати по женствености остају у истом правцу и ове сезоне.

Дугачке хаљине, чврсто кројена одела и истобојни комплети враћају се из 60-их година, а Диор их је уврстио у саме врхове моде за наредни период.

Примећујемо јаке боје за искорак из једноличне свакодневнице, па су ту наранџаста, зелена и плава као водеће боје ревије.

Некада тако незаобилазни комплети сакоа и сукње враћају се на велика врата. Многе генерације су их током модне историје заобишле, али верујемо да ће се овај тренд 60-их година овог пута задржати.

Мале торбе које такође дуго нисмо видели, све до ове године, прате и Диорову нову колекцију, па ће сигурно освојити и вас у неком тренутку, ако већ нису.

Удобно, а софистицирано је између осталог парола овогодишње ревије Диора. Ширим, популарним А кројевима одеће, постигли су баш такав изглед и пријатност.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas