· · Komentari: 0
stil

FRIZURE koje ćemo nositi ovog PROLEĆA - ali i celog leta

Ako ste u poslednje vreme listali Instagram ili Pinterest, primetićete da je lakše stilizovati kosu nego ranije

1649669993_hairdresser-4769976_1280.jpg
Photo:Pixabay

Prošli su dani kada morate da sedite ispred ogledala i da vežbate ruke da biste dobili one savršene Viktorijine anđeoske lokne. Ne želimo više da trošimo svoje dragoceno vreme ujutru na frizuru. Pokrenite se, postoji nekoliko lakih frizura koje će biti hit ovog proleća.

Od ukrasnih pletenica i štipaljki do preuveličanog volumena za vaš novi stil koji ćete nositi potrebno je manje od 20 minuta. Bez obzira na teksturu, dužinu ili tip vaše kose, sastavili smo osam različitih izgleda da biste se ovog proleća osećali samopouzdano (i nećemo osuđivati ako ih budete nosite i u leto).

1. 'Volumen 70-ih

Ovaj trend je kružio nekoliko sezona, ali ga nismo videli u skorije vreme. Bez obzira da li nosite šiške kao zavese ili samo želite da ih lažirate, ovaj stil se najbolje postiže pomoću viklera. Iako možete da ih ubacite, lako ih je postaviti i obaviti druge stvari (šminka,pranje zuba, itd.) dok vikleri odstoje. A kada su gotovi? Bomba kosa.

2. Šareni dodaci

Od svih stilova na ovoj listi, ovaj je, naravno, najlakši, ali takođe nije bez uticaja. Bez obzira da li slažete gomilu dodataka duž linije kose ili ih obložite oko punđe ili repa, opcije su beskrajne. Mogli biste da budete monohromatski sa gomilom različitih dodataka u istoj boji ili blok boja kao gore na slici.

3. Duga pletenica

Za sve nas koji volimo lepo izgledati, ovo nije stvar, ali za svakoga ko doživi zaista toplo proleće, verovatno već tražite načine da povučete kosu na vrućini bez žrtvovanja stila. Ova pojedinačna niska pletenica skuplja svu kosu sa vašeg vrata i dalje od vašeg lica, ali izgleda besprekorno šik. Bez obzira da li imate prirodno dugu kosu ili tražite pojačanje, ovaj stil odgovara svakoj teksturi kose i obliku lica.

4. Ukrasne šnalice

Malo smo se vratili na šnalice, ali ovog leta ukidamo tradicionalne i odlučujemo se za zabavne oblike. Leptiri, cveće, školjke—ovo izgleda ekstra zabavno i jedinstveno bez dodatnog napora sa vaše strane. Ovim možete povući svu kosu unazad ili pustiti štipaljku da zaista zablista sa polu podignutim stilom kao gore.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

5. Stil devedesetih „Rejčel“

Trenutno mnogo pričamo o uticajima ukrasnih šnalica na lepotu, ali ni 90-e ne idu nikuda. Frizura „Rejčel“ još uvek vlada, a klasična deformacija supermodela je upravo tamo sa njom. Još bolje, ovu frizuru je ovog puta znatno lakše postići pomoću četke za vrući vazduh. Kada vam je kosa 60 posto suva, provucite četku uz pomoć toplog vazduha (fen) i provucite kroz kosu razdvajajući ih na delove, okretajući ih na unutra. U korenu, ovo će stvoriti mnogo volumena, dok vaši krajevi dobijaju savršeni okvir oko lica.

6. Pletenice za uokvirivanje lica

Razdvojite kosu po sredini i zgrabite vlasi kose veličine 2cm sa obe strane glave i ispletite pletenice dok vam ne ostane nekoliko cm na krajevima. Vežite se gumicom i spremni ste. Da biste ovo učinili još lepše, dodajte šarene ukrasne šnalice i zahvalite nam se kasnije kada se budete osećali kao da ponovo imate 10 godina.

A ako imate kockaste pletenice, ljubomorni smo na vašu sposobnost da povučete ostatak svojih pletenica i bez problema.

7. Neuredni "žbun"

Ove godine ćemo svuda videti ovu neurednu, obimnu punđu u stilu Pamele Anderson iz 90-ih. Ovaj izgled je lako postići na svim teksturama kose, ali je definitivno malo lakši što je vaša kosa duža. Da biste kratkoj ili finoj kosi dali dodatni volumen, skupite svu kosu na vrhu glave i razdvojite komade da biste dali iluziju bujnije kose. Dodatni poeni sa ovim izgledom, ako imate klasične šiške iz 80-ih koje Pam nije odustajala tokom 90-ih, su pun pogodak.

8. Blagi talasi

Ovaj izgled se lako postiže na ravnoj ili talasastoj teksturi kose. Za stil bez toplote, jednostavno uvrnite kosu dok je mokra i osušite je fenom. Ili možete koristiti ukosnice da dodate izgled savijenog talasa. Nemojte se plašiti da ostavite nekoliko komada ravno ili zaboravite da uzmete donji deo - što ovo izgleda neuredno, to bolje.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.