Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешке које углавном правимо приликом неге коже, а да их нисмо ни свесни

Саветница за негу коже објаснила је шта она никада не ради

1676028735_Collage-Maker-10-Feb-2023-11.52-AM.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ мс_ханнах_е
Oglas

Кожа је највећи орган, па би то требало да имамо на уму када је реч о неговању.Хана Инглиш тврди да људи често исте грешке када су у питању лепота и нега коже. У једном од својих недавних клипова открила је ствари које би жене требало да престану да раде ако желе здраву кожу.

Парфем

Парфем углавном прскамо на врат, али Хана истиче да то није најбоље решење.

- Никада не бих прскала парфем на врат и груди. Парфеми често садрже једињења која нису нужно лоша за вас, али чине вашу кожу осетљивијом на светлост, тако да увек прскам свој парфем на потиљку на линији косе. Тако такође и дуже траје.

Крема за сунчање

Друга ствар коју Хана саветује људима да не раде је мешање креме за сунчање са другим производима.

- Никада не бих мешала крему за сунчање ни са чим. У сваком случају, ставите своју хидратантну крему, оставите да се осуши, ставите крему за сунчање, оставите да се осуши, а затим нанесите шминку, али никако не мешајте крему за сунчање са другим производима. Разлог за то је што треба да се формира равномеран филм на кожи.

@мс_ханнах_е wхат wоулд yоу невер до? #скинток ♬ Луxурy фасхион (но воцалс) - ТимТај

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas